De fineste sommer outfits og mange nedsatte priser!

19. maj 2017

sabillede1

Affliliated: Hat fra Gestuz (her), Badedragt fra Totême (her), Shorts fra Ganni (her), Slingbacks fra Tamaris (her), Kjole fra Ganni (her) og Taske fra Ganni (her

Jeg er helt forelsket i de slingbacks fra Tamaris, og det er tilmed en rigtig fin pris. Jeg synes virkelig at de begynder at tone frem over det hele. Jeg kan også sagtens se mig selv iført den smukke badedragt fra Totême, de fine shorts og Ganni tasken på sådan en skøn sommerdag hvor man er på vej til stranden.

Det er nemlig en oplagt mulighed for at give sin sommergarderobe lidt hjælp på vejen for Boozt holder nemlig op til 50 % rabat på tusindvis af styles. Tilbuddet gælder dog kun i dag FREDAG. Så det er med at få klikket tingene hjem og så komme ud igen i solen 🙂

Jeg har lavet lidt inspirationscollager med ting jeg selv går og drømmer om. Den er lavet ud fra nogle af de helt gode items på udsalg jeg kunne finde. billede2

Affliliated: Badedragt fra ICHI (her), Øreringe fra Snö of Sweden (her), Sandaler fra Timberland (her), Bukser fra Rabens Saloner (her), Bluse fra Selected Femme (her), Jakke Fra Mads Nørgaard (her) og Sneaks fra Billi Bi (her)

Det her sæt er for et ægte boho sommersæt som både kan gøres ret casual med de fine bukser fra Rabens Saloner, helt hvid bluse og sandaler, men samtidigt også et sæt som hurtigt kan forvandles til et aftensæt.

billede3

Affliliated: Solbriller fra HAN Kjøbenhavn (her), Bukser fra Baum und Pferdgarten (her), T-shrit fra American Vintage (her), Sneaks fra New Balance (her), Shopper net fra Moschino (her), Badedragt fra Lexington Company (her) og Taske fra ICHI (her)

Det her sæt er et rigtig city sæt, og er helt casual og smart. Jeg er helt vild med at bruge badedragter som top og det kan vist også ses på mine inspirationscollager 🙂

billede4

Affliliated: Solbriller fra Wood Wood (her), Badedragt fra Love Stories (her), Nederdel fra Ganni (her), Sko fra Dr. Martens (her), Jakke fra Nué Notes (her), Bæltetaske fra Depeche (her) og Kjole fra By Malene Birger (her

Den her collage har vist festivalsæson stående på sig. En hvid kjole med et par fede støvler og en denim jakke med om livet til når kulden falder på. What is not to like? Skal I i øvrigt på nogle festivaller her til sommer?

    Kommenter

    This error message is only visible to WordPress admins