VLOG: Jeg skal holde foredrag – Christine Delmar

VLOG: Jeg skal holde foredrag

18. maj 2017

thumbnailFølg mig på Youtube

God eftermiddag piger. Jeg har brugt dagen på at klippe lidt sammen fra min dag i går hvor jeg skulle holde foredrag for Aalborg Kommune som et led i deres nye bæredygtige tiltag Grønt Aalborg. Jeg var vildt beæret over at de havde lyst til at bruge mig, så der var lidt ekstra sommerfugle i maven som i også kan fornemme i videoen. Jeg fortalte lidt om både hvad bæredygtighed betyder for mig, lidt om Nybyggerne og så gav jeg lidt nogle tips til hvordan man kan blive mere kreativ. Hvad synes I i øvrigt om mine vlogs? Er det for kedeligt? Eller har I det ligesom jeg – at det er lidt hyggeligt at følge med på sidelinjen. Let me know 😀

[youtube gWjx6OtlwlU 820 461]

    Kommenter