Lidt om vores fremtidsplaner

17. maj 2017

hvad-sa-nu-298964950 hvad-sa-nu-298964951 hvad-sa-nu-298964952-1

Inspirationsbilleder fundet på pinterest 

Ovenpå den besked vi fik i sidste uge som i kunne læse her, afføder nemlig nye muligheder for os endelig.

OG VI SKAL VÆRE HUS/LEJLIGHEDSEJER. Vi er slet ikke i tvivl. Vi skal have fundet et sted i Aalborg som vi kan fixe op. Det skal ikke være nybyggeri denne gang. Nej, det skal være en bygning med varme og sjæl som har sin egen charme og noget historie man ikke lige kan skabe ellers.

Men tiden er også inde, for vi er vokset ud af vores lejlighed, og det giver ikke mening for os at blive ved med at smide penge ud af vinduet ved at bo til leje. Så næste skridt for os er at sætte et møde op med banken, og vi har faktisk allerede booket et møde så vi kan være klar hvis der er noget der pludselig dukker op. Men først skal vi finde ud af hvad der er muligt for os. Og så få kontakt til ejendomsmæglerne i Aalborg. Det er jo ikke sikkert at der ligger et køb lige rundt om hjørnet, men vi skal til at rende til åbent hus om søndagen og holde øje på boligsiderne. Har I mon et godt råd til nogle 1. gangskøbere?

Vi drømmer om at finde noget i Aalborg Centrum eller et hus i Hasseris, Gl. Hasseris, Mølholm eller det inderste Skalborg. Vi har fået vildt meget blod på tanden med alle de ting vi har lært om håndværk. Så vi vil helst finde noget der trænger til en kærlig omgang – for jeg kan mærke at jeg gerne vil finde noget hvor VI bestemmer både køkken, bad og gulve! Og så skal vi selvfølgelig selv igang med det hele selv – dog uden en Peter Ingemann der holder styr på tiden 🙂

 • Reply
  Karina
  17. maj 2017 at 11:59

  Dejlige nyheder – og god jagt og boligkigning.

  • Reply
   christinedelmar
   17. maj 2017 at 12:04

   Ja, vi er også helt spændte over alt det der skal ske… men for pokker… hvor starter man lige??? haha!

 • Reply
  Anja
  17. maj 2017 at 12:41

  Mit bedste råd vil være at få set en masse forskelligt… Vi oplevede, at vores tanker om, hvad vi ‘gik efter’ ikke holdt stik i virkeligheden.. God fornøjelse😉

  • Reply
   christinedelmar
   17. maj 2017 at 12:59

   Haha tak Anja, du har helt sikkert ret. Jeg husker også dengang mine forældre købte lejligheden at billeder også ofte kan snyde og det man kom ind til var noget helt andet end forventet 😛

 • Reply
  Kathrine
  17. maj 2017 at 13:12

  Jeg er så glad for vores beslutning om køb af hus istedet for lejlighed. Jeg var så glad for at bo i lejlighed, men huset har givet os “luft” på en måde som ikke kan beskrives. Vi var på ingen måde træt af at bo i en opgang, men nu kan vi se hvor dejligt det er ikke, at bo i en opgang.

  • Reply
   christinedelmar
   17. maj 2017 at 13:16

   Årh ja, det er også vores største diskussion. Spørgsmålet er egentlig om vi er klar til hus nu hvor vi ikke vandt. På sigt vil det jo være det være optimalt. Men efter at have været boet ude ved nybyggerne husene er jeg også blevet mindet om hvor meget jeg også nyder at kunne gå over efter en kaffe eller forbi efter noget mad. Der var lidt for stille derude, specielt når jeg arbejder hjemmefra. Mikkel vil også helst hus, men problemet er lidt at de områder vi gerne vil ind i ligger over budget lige nu… så skal man vælge et hus længere ude eller satse på lejlighed i nogle år? Stort dilemma… haha

 • Reply
  Ida B.
  17. maj 2017 at 13:17

  Hvor lyder det spændende smukke! Jeg glæder mig til at følge med <3

  • Reply
   christinedelmar
   17. maj 2017 at 13:21

   Årh tusind tak søde, ja jeg håber også snart der kan blive lidt mere om bolig herinde… det er lidt svært i vores lille bitte lejlighed 😀

 • Reply
  Julie Mænnchen
  17. maj 2017 at 20:47

  Lyder utroligt spændende søde 🙂 Vi står selv i næsten samme situation og vil gerne finde et hus med noget sjæl og renovere det, sådan at det passer til os 🙂

  Så måske vi render ind i hinanden, til et åbent hus – haha 🙂

  • Reply
   christinedelmar
   17. maj 2017 at 20:50

   haha, årh det kunne da være alt for hyggeligt 😀

 • Reply
  Marianne Hjorth
  21. maj 2017 at 7:31

  Det lyder som en rigtig god ide 👍alt godt til jer to ❤️❤️

 • Reply
  Maiken
  23. maj 2017 at 13:28

  Spændende! Vi endte selv i Nørresundby, da vi gik fra lejlighed til hus. Det første halve år var bydelen slet ikke inde i søgekriterierne, men man kan bare få mere for pengene, og vi ville gerne bo i gåafstand til centrum af Aalborg. Vi er blevet rigtig glade for at bo her, så måske det også skulle med i jeres geografiske overvejelser? Vi har max 2 km til Nytorv og 500 meter til broen/fjorden. 😉

 • Reply
  Maiken
  23. maj 2017 at 13:30

  I øvrigt kan det være en god idé at skrive jer op i køber kartoteker. Vi flyttede igen i efteråret, og jeg blev overrasket over at 20% af alle huse i vores bydel bliver solgt på kundekartotek. Så mange af de gode huse kommer aldrig på nettet. Bare lige et fif. 🙂

  • Reply
   christinedelmar
   23. maj 2017 at 14:08

   Det lyder godt nok vildt, men min veninde som er ejendomsmægler nævnte også hvordan de får solgt lejlighede på 3 dage nu.. Man skal godt nok være hurtigt! Og tusind tak for fif!

Kommenter

This error message is only visible to WordPress admins