I en tilstand af glimmer lykke

10. maj 2017

hstinegoya

Sandaler fra Stine Goya (her)

Jeg har været hurtigt ude for sidst Stine Goya startede deres glimmereventyr blev støvlen og deres pumps hurtigt revet væk. Er de ikke fine?? Jeg er sikker på de kan peppe ethvert outfit op. Det er et rigtig color splash og med en mode lige nu som dikterer pangfarver og mix, kan man ikke få for lidt. Jeg er i hvert fald klar til at putte lidt glimmer på tilværelsen og danse rundt i mine nye Stine Goya sandaler hele sommeren.! Hvad synes I? Too much eller lige tilpas?

Fik jeg i øvrigt nævnt, at jeg har booket en personlig styling her igennem for at blive udfordret lidt. Og måske ligefrem prøve nogle ting af som jeg normalt ikke ville sætte sammen eller have på. Stylingen er skræddersyet efter mit personlige udtryk og udstråling, så jeg håber jeg kan blive lidt klogere på hvilke cut, farver og stil der klæder mig… hmm… og så synes jeg selvfølgelig bare det er vildt spændende at lege med ens udstryk og blive hygget lidt omkring 😉 Nu må vi se om jeg kan få noget helt nyt frem. Jeg tænker at lave en vlog om det, så I også kan følge med I hvad der bliver givet af gode råd osv. 🙂 Var det noget?

    Kommenter

    This error message is only visible to WordPress admins