Om fredagsreception, lørdagsekskursion og en stille søndag

8. maj 2017

aarhus6 aarhus10

Trøje fra Baum und Pferdearten (her), Jeans fra Gestuz (her)

Hej piger. Jeg sidder nu endelig og kan slappe lidt af ovenpå en weekend med lidt for meget fart på. Eller, taget min alder i betragtning åbenbart. Fredag startede ud med en reception hos en ny mægler der åbnede her i Aalborg. Min veninde er blevet ansat, og jeg lovede at stikke forbi i løbet af eftermiddag. Lige som jeg dog var ankommet og skulle til hygge mig med al maden (det er jo derfor man kommer) måtte vi en tur til lægevagten med hendes datter. Det mistænkte blev dog hurtigt afværget og vi tog derefter tilbage til receptionen. Det blev til noget af en reception! og jeg var hjemme kl. 1.

aarhus3aarhus4

Kjole fra Ganni (her

Lørdag skulle Mikkel og jeg en tur i teateret og se præmieren på en ny opsætning. Jeg elsker virkelig at gå i teateret, og jeg synes specielt Aalborg teater formår at være så kreative og sindssygt gennemførte med de midler de nu har. Det er altid en god oplevelse, og Mikkel og jeg snakker faktisk om at få købt et sæsonkort. Yes. Men fra teater til Aarhus. Vi skulle som sagt ud at spise på St. Pauls Apothek og prøve deres 5 retters med tilhørende drinks menu. Senere røg vi en tur forbi Shen Mao en bar hvor man åbenbart spiller bordtennis rundt om bordet. Det var virkelig sjovt og lidt udfordrende efter en drinksmenu. Aftenen sluttede vi af på Hornsleth. Det var noget af en weekend og alderen er vidst ikke i min favør mere. Så søndag blev brugt på burgere og sofatid.

    Kommenter

    This error message is only visible to WordPress admins