Ready for that summer vacay!

6. maj 2017

skaermbillede-2017-05-04-kl-18-56-46

Swimsuit fra Lollys Laundry (her), Kimono fra Sissel Edelbo (her), Beach Shopper fra Tine K Home (her), Slippers fra D (her), Sunnies fra Wildfox (ligende her) og lip gloss fra Mac (her) 

Vi har faktisk allerede bestilt sommerferie – eller det vil sige… det er blevet gjort for os. Vi skal nemlig med min familie afsted i juli. Og så har vi planer om at se om vi ikke kan få presset endnu en uge ind med nogle venner. Derfor er mit hoved også så småt begyndt at omfavne sommervibes og jeg har jeg lavet denne lille sommer-collage. Jeg har faktisk allerede anskaffet mig badedragten og shopperen, for synes altid de fede bikinier bliver udsolgt inden sommeren! Og så er jeg generelt skiftet fra bikinis til badedragter – mest fordi jeg også synes at de er super klædelig som top til et par jeans. Hvad er I mest til?

    Kommenter

    This error message is only visible to WordPress admins

    Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

    Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.