Projekt home makeover pt. 1

5. maj 2017

[youtube LdSa6heG5NY 820 461]

Jeg er gået i gang med at friske lidt op herhjemme nu hvor vi ligesom fik afklaring på om vi skulle være husejere. Vi er egentlig aldrig ‘rigtigt’ flyttet ind fordi vi de sidste mange år har flyttet rigtig meget og jeg derfor ikke har gidet at gøre så meget ud af det da fremtidsudsigterne da vi flyttede til Aalborg stadig var uvisse. Vi vidste ikke hvor jeg ville få arbejde, eller om Mikkel ville skrive kontrakt med en ny håndboldklub et andet sted i landet. Men nu hvor Aalborg er blevet et fast holdepunkt er tiden vist blevet til at vi får skabt et hjem. Så første del af projekt home makeover er altså vores lille toilet. Det kom der en lille video med før – og efter optagelser 🙂

badevaerelse3 badevaerelse2  badevaerelse4Sæbe fra L:A. BRUKET (her), Håndklæder fra Algan (her), Billeder fra The Dybdajl Co. (her)

 • Reply
  Karina
  9. maj 2017 at 12:55

  Ja, det er småting, der tit gør forskellen. 🙂 Godt tænkt med en vlog i stedet for det skrevne ord.

  • Reply
   christinedelmar
   9. maj 2017 at 14:06

   Dejligt du kunne lige videoen 😛

Kommenter

This error message is only visible to WordPress admins