Nu skal det være slut!

3. maj 2017

billede1billede2

En smoothie bowl med spinat, blåbær, baskillikum og nødder til frokost

Velment, men langt fra gjort. Det skal nemlig være slut med den usunde livstil.

Ironisk, spiser jeg alverdens junk. Men økologisk og uden tilsætningsstoffer køber jeg sgu altid. Og generelt går jeg meget op i hvad jeg  putter i min krop, ikke desto minde har jeg en svaghed for fed mad. Ja, sådan rigtig amerikaner junk. En tur til staterne er altid Noma for mig. Haha… Ej, men jeg elsker Pizza, Milkshake, bugerjoints… I ved… alt det usunde! Men jeg elsker også sund mad. Faktisk.

Det er som om at den her junk epidemi har taget over(igen) fordi vi har været igennem en travl periode. Hver gang jeg har skiftet arbejde, flytter eller bare generelt gennemgår noget som fylder en del har jeg en tendens til at springe over hvor gærdet er lavest. Altså at købe mad udefra. Måske endda føle at jeg fortjener at blive forkælet lidt med mad. Det hjælper så heller ikke på det,  at det skyder op med lækre mad-steder i Aalborg. Og som de to foodies vi er herhjemme, skal det hele jo prøves. Jeg har heller ikke fået dyrket motion siden januar hvor jeg ellers tilmeldte mig Fitness World på ny. Det irriterer mig. Og jeg FØLER mig usund at se på.

Så nu skal det altså være nok!

Det skal bestemt ikke være nogen slankekur eller udrensning. For der er ikke noget værre end forbud. Så er det som om jeg altid være endnu mere lyst til at det man ikke må, i stedet for at det ikke behøves at fylde noget. Jeg er jo ikke overvægtig eller noget, men følelsen af usundhed gennemsyrer mig. Måske endnu mere sat på spidsen som jeg skrev om her, fordi jeg er begyndt at poste flere billeder af mig selv. Jeg vil heller lade andre ting fylde end selvbevidstheden. Så jeg har besluttet at vi (ja både Mikkel og jeg) ligeså godt kan blive bedre til at tage det sunde valg når vi henter eller laver mad. I hvert fald til daglig. Der skal stadig være plads til vin, gode oste (haha) og popkorn i biffen for jeg må nok erkende at det er nogle af de få ting jeg ikke kan undvære. Når vi så er ude eller i weekenden når lejligheden byder sig kan man så bedre gå all in på en isvaffel eller 5 retters menuen uden dårlig samvittighed. Og så vil jeg til at træne lidt igen. Men én ting af gangen…

 • Reply
  VenterPaaVinBlog
  4. maj 2017 at 13:13

  Ja, øj der er kommet sååå mange lækre steder!
  Ost og vin er også min favorit – åh.

  – A

  • Reply
   christinedelmar
   4. maj 2017 at 14:16

   Hahaha… ja, jeg synes lidt jeg lyder som en gammel mand på 60 når jeg skriver det. Men hallo! Jeg vil til enhver tid heller have et godt stykke ost end slik eller chokolade 😛

Kommenter

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.