Vlog: Nyt hår og hverdagsting – Christine Delmar

Vlog: Nyt hår og hverdagsting

2. maj 2017

skaermbillede-2017-05-02-kl-11-43-20 Jeg har været lidt i tvivl om jeg skulle uploade min vlog fra i fredags. Den blev altså ikke lige verdens bedste, men nu får i den alligevel. Så kan I også følge med i den stejle læringskurve jeg har tænkt mig at begive mig ud på angående vlogs 😉 Det er lidt ulempen ved at være relativt ny blogger, og så have fået så mange følgere allerede. Mine fejl og prøvelser bliver i dén grad eksponeret, men jeg synes at jeg vil inkludere jer i min udvikling i stedet for at vente. Det kan måske også være meget sjovt.  Jeg skal bare lige vænne mig til at snakke på den måde til et kamera uden at føle mig helt senil eller underlig… haha… specielt når jeg er ude! Ej jeg synes allerede man kan se at jeg slapper mere og mere af med det løbende selv i denne video.

Det er nemlig noget som jeg rigtig gerne vil begynde at lave mere af, fordi jeg selv nyder – og synes det er lidt hyggeligt at se med hos andre bloggere og Youtubere. Så håber I tager godt imod den alligevel – I mente at det nok skal blive bedre med tiden 😉

[youtube DKl7gi2fQo8 820 461]

    Kommenter