Jeg er flyttet!

1. maj 2017

moving

Credit her

Jo, den er god nok….!

Jeg har fået ny platform og jeg det har jeg glædet mig meget til at blive en del af et større netværk. et har absolut ikke været en nem opgave at skulle beslutte hvad der skulle ske med blogge og jeg er heller ikke sikker på jeg har truffet den rigtige valg. Nu håber jeg bare at al teknik ikke driller og hele flytningen fungerer upåklageligt – ellers beklager jeg meget! NB! Til alle jer NOUW følgere – så skal I hoppe over og følge via Bloglovin’ hvis I vil blive ved med at følge min feed automatisk.!

Det har været vigtigt for mig at vælge et større netværk hvor jeg kan lære folk i branchen at kende. Det kan godt føles lidt ensomt her i Aalborg når jeg ikke har måtte deltage i events ellers samarbejder med bloggen før nu, så jeg glæder mig til at kunne sparre lidt med andre i samme båd. For hvor kunne jeg dog godt bruge lidt blogger-veninder her i området også 😀

Og nu vi er ved bloggen… må I meget gerne komme med feedback på hvad I godt kunne tænke jer at læse mere om? 🙂

 

 • Reply
  Anja
  1. maj 2017 at 16:46

  Elsker, elsker, ELSKER din stil og personlighed ✌🏻 Ved ikke om det er gået min næse forbi, men kunne godt tænke mig at høre lidt om uddannelse og job? Og måske hvad du drømmer om? Anbefalelsesværdige steder i Ålleren at tjekke ud 😉

  • Reply
   christinedelmar
   1. maj 2017 at 17:15

   Årh tusind tak for feed-back.! Det er altid rart at høre lidt om hvad der også interesserer jer læsere <3 Det er skrevet på min to-do liste til indlæg! 😀
   Og planen var faktisk allerede at der skal noget mere Aalborg-anbefalinger ind over bloggen. Så fedt du nævner det. Rigtig god 1. maj 🙂

   • Reply
    Anja
    2. maj 2017 at 8:17

    Fedt fedt fedt! ☺️ det vil jeg se frem til!
    PS. Hvad bruger du sammen med din Cherry Bomb t-shirt? Har lidt svært ved at finde noget at have udenover til hverdag 🙈
    God dag 🌸😘✌🏻

 • Reply
  Maja
  1. maj 2017 at 22:13

  Spændende nyheder! Ville elske at vide mere om hvordan du passer dit hår (hårkur? Hvor ofte klipper du det? Olie? – dit hår ser nemlig altid rigtig godt ud!). Personlige projekter (kærestedates, hvad du laver på en alm mandag, rutiner.. ).
  Glæder mig til at følge med.

  • Reply
   christinedelmar
   1. maj 2017 at 22:30

   Hej Maja.
   Det kan du tro jeg vil notere, det skal jeg nok lige arbejde på! Og måske det kunne være vlogs med de øvrige ting? Og tusind tak fordi du har lyst til at følge med her!

 • Reply
  M
  2. maj 2017 at 0:38

  En rundvisning i din/jeres lejlighed og generelt bare flere bolig-ting og DIYs 🙂

 • Reply
  Camilla
  2. maj 2017 at 7:45

  Velkommen til – jeg er sikker på at du bliver glad for BD. De er super professionelle og søde! Og det er helt sikkert dejligt at være en del af at netværk hvor man kan sparre med andre bloggere 🙂

  • Reply
   christinedelmar
   2. maj 2017 at 9:30

   Tusind tak Camilla 😀 Jeg håber også at det bliver en succes med det nye samarbejde. Og tak fordi du skrev!

 • Reply
  Mathias Meldgaard
  2. maj 2017 at 8:50

  Velkommen i netværket, Christine! Fedt at have dig med ombord 🙂

  • Reply
   christinedelmar
   2. maj 2017 at 9:29

   Ihhhh tusind tak Mathias 😀

 • Reply
  Lene
  2. maj 2017 at 22:29

  fedt at du er blevet en del af BD, jeg har fulgt med på din insta profil…og glæder mig til at følge dig her også….Fik I den fantastiske sofa I lavede…jeg er stadig helt vild med den….måske I skulle starte en produktion ;-)…
  Vh Lene

  • Reply
   christinedelmar
   9. maj 2017 at 14:30

   Hej Lene! Tusind tak, det betyder meget at du har lyst til at følge med her på siden 🙂 Ja Sofaen er vi bare super glade for og købte den faktisk med fra huset 😀

Kommenter

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.