Mit foredrag, uddannelse og kreativitet

25. april 2017

Nu er det lige om hjørnet at jeg skal holde mit første foredrag efter ‘Nybyggerne‘…. Jeg skal nemlig holde oplæg på torsdag hos Brdr. Sørensen – en af de bedste interiørbutikker i Aalborg hvis I spørger mig (Det er i øvrigt uden tilmelding og man kan bare dukke op kl. 1700-20.00). Jeg glæder mig helt vildt, og det er med masser af sommerfugle i maven at jeg pludselig skal tale foran en masse mennesker. Tænk at der er nogen der gider at komme for at høre mig. Det er jo bare mig!!! Men det er altså en lille drøm der går i opfyldelse. Udover Mikkel og jeg er der og fortæller om kreativitet og indretning vil der være mange gode tilbud, lækre konkurrencer og andre brandrepræsentanter. Og generelt bare tid til at hyggesnakke også. Og nårh jah, så er der også Danmarks præmiere på en stolenyhed fra Gubi.

Anne Glad here I come, dog med knap så ekstravagant påklædning. Om ikke andet kan jeg løfte sløret for hvad det er jeg har arbejdet på det sidste stykke tid. Jeg har en kandidatuddannelse fra CBS i Management of Creative Business Processes. Jeg blev færdig sidste år inden ‘Nybyggerne‘. Det kan godt være jeg ikke er verdens bedste boligstylist – til gengæld kan jeg bidrage med at give noget inspiration og specielt fire værktøjer til at ALLE kan blive kreative med deres boligindretning og for den sags skyld i andre henseender. For ordet kreativitet er ikke en egenskab, det er virkelig verdens mest misforståede begreb. Alle kan blive det. Nå! – Men jeg vil vende tilbage til at lægge sidste hånd på foredraget så det er helt klar til torsdag! 😀

 • Reply
  CharlotteCaroline
  30. november -0001 at 0:00

  DU ER SEJ!

 • Reply
  christinedelmar
  30. november -0001 at 0:00

  Søde søde dig! Håber ud havde den bedste tur til Bali

 • Reply
  CharlotteCaroline
  30. november -0001 at 0:00

  Åh det havde jeg bestemt, det var så skønt! Jeg vil ønske, at jeg var i Aa på torsdag, så ville jeg virkelig gerne komme til foredraget, jeg ved bare, at du er så god og inspirerende!

Kommenter

This error message is only visible to WordPress admins