Kimono og to-do lister

24. april 2017

Kimono fra Sisseledelbo (ligende her)

Det blev lige en lidt senere in-checkning end planlagt. Min dag skulle egentlig stå i bloggens tegn, men de småting jeg skulle ordne på to-do listen tog pludselig om sig. Kender i det?? Haha…

Her er så lidt af det min dag har stået på i stedet:

– MIN BLOG FLYTTER for jeg har indsendt min kontrakt med et andet netværk i dag!

– Svaret på en masse mails og planlagt en masse fremtidige møder.

– Spist frokost på bådhavnen med Mikkel på Kystens Perle… Total favoritsted! Jeg fik pariserbøf.. mhhh…

– Sendt en masse pakker – alt det tøj og fine sager i har købt på min salgsside på Instagram @christinedelmarsalg.

– Skudt disse outfit billeder imens der blæser en pelikan (note! bliv bedre til at planlægge hvornår du skyder outfits, så du ikke er afhængig af usandsynligt dårligt vejr)

– Købt barselsgave til vores gode venner som fik en søn i fredags. Jeg købte en rangle fra Kongessløjd der er formet som en hammer. Hvor perfekt er det ikke lige når det er fra os? Den kunne jeg ikke stå for.

– Blevet max. skruk efter jeg har holdt Valter for første gang. Duften og blødhedsfaktoren hos en nyfødt er noget nær det bedste i verden!

– Kom 15 min for sent(glemt) til et møde der hvor jeg er frivillig. Flot, Chirstine. Vi er nemlig ved at planlægge en velgørenhedskoncert d. 19 maj her i Aalborg på Studenterhuset. I kan finde billetterne her, hvor pengene går ubeskåret til at hjælpe de fysisk skadet i projektet tilbage til livet igen.

 • Reply
  VenterPaaVinBlog
  30. november -0001 at 0:00

  Åh, pariserbøf er altså bare altid SÅ godt – jeg anbefaler den på ‘Cafeen Gammeltorv’ ved siden af studenterhuset. Nøj, den er lige i øjet

 • Reply
  christinedelmar
  30. november -0001 at 0:00

  Ej, tak for fif! Det må vi prøve næste gang så!

Kommenter

This error message is only visible to WordPress admins