Det blå kontor og walk-in

13. april 2017

Ejjjj, men se lige den bil….. Hvor er det vanvittig. Haha! Vi fik endelig vores kontor og walk-in. Jeg tænker stadig den dag i dag, at det er underligt at vi ikke dystede om de samme rum; grøn- og rød hus lavede jo kontor i program 4. Og her i program 9 laver gul og blå så kontoret plus endnu et ekstraværelse. Vi havde 4 dage til 2 værelser. Sidst vi lavede et værelse havde vi 4 dage til et enkelt rum. Alting blev sindssygt presset for os alle – også pengemæssigt nu vi nærmer os afslutningen.

Vores kork-pusher Peter fra P67 i Århus kom forbi med nogle korkruller. Dem ville vi bruge som tapet til hele væggen. Hvis vi brugte to lag, kunne vi lave det til en opslagstavle også. Smart. Men kassereren i blå hus (Mikkel) sagde også at vi skulle gøre det meget klart hvad der var det essentielle i begge rum. For vi havde ikke råd til ret meget. I kontoret blev investeringen et skrivebord og noget til opbevaring. I vores walk-in var planen at have noget til både at lægge tøj – og hænge tøj på. Derudover ville vi også gerne have en stol og en vasketøjskurv. Bevares. Vi er nogle luksusdyr…

På loppejagt faldt jeg jo over det her skrivebord som er en upcyclet front af en jeep fra Nepal. Hvor vildt er det ikke lige? Det er jo heeeelt fantastisk. Og kunne ikke lade være med at købe det, selvom det måske lige var i overkanten stort. Det er typisk mig. Og det med størrelsen, blev jo så lidt et problem da jeg kommer hjem med det. For det kunne helt sikkert ikke komme op ad den smalle trappeopgang og fordi vi havde plantet et drivhus på tagterrassen var det ikke sikkert at det kunne komme igennem der da vi har en ret smal svalegang på 90 cm. Og HELDIGVIS, får vi lavet en løsning med en gaffeltruck og det lykkedes lige præcis at løfte det ind igennem drivhuset. Vi havde ellers lige udtænkt en backup plan med at skære benene af, for herefter at svejse dem på igen inde på værelset. Men alting tager tid, og det havde vi ikke meget af. Så det var vildt heldigt at det kunne komme igennem

Og så kom der endnu en ekstrakonkurrence. Og så endda en skralde-konkurrence. Lidt sjov idé synes jeg selv. Og heldigvis kom vi denne gang lynhurtigt på noget at lave – for vi manglede jo noget til væggen. Det har virkelig været problemet i de andre konkurrencer – at finde på noget der kunne passe ind lynhurtigt. Og var faktisk blevet enige om ikke at købe en magasinholder – fordi vi simplethen måtte nedprioritere den ift økonomien. Så nu hvor vi SKULLE bruge to timer på at lave noget, var det jo oplagt at lave den. Og vi VANDT. Det var så fedt….. man må sige at de 10.000 kr virkelig faldt på et tørt sted og nogle af vores bekymringer om det sidste rum faldt bort. Men for pokker tiden er presset når vi både skal optage ekstrakonkurrencer og kun har 4 dage til 2 rum. Heldigvis var vi kommet ind i en god rytme med alt grund-håndværket. Om man må sige vi generelt havde oparbejdet mere rutine og hurtighed i forhold til hele.

Mikkel havde også forberedt en overraskelse til mig under dette program. Jeg blev virkelig rørt!! Han havde plantlagt en aften med tapas, tændt levende lys ude i drivhuset og købt rødvin. Og så havde han fået arrangeret at jeg lige skulle ud af huset mens han dækkede op. Er det ikke sødt eller hvad? Der fik vi lige et par timer til at nyde alt det vi havde bygget sammen. Han er go’ ham Mikkel!

Selve walk-in kostede os under 5000 kr i byggematerialer (gulv, maling osv.) og interiør, så det må siges at være et ret billigt bud på en løsning. Og jo, vi kunne nok godt have ønsket os en lidt pænere håndværksmæssigt afslutning på det rionet, men altså… 4 dage er heller ikke lang tid 😛 Jeg synes til gengæld at de to rum vidner om at man ikke behøver at have mange penge for at være kreativ. Faktisk er det ofte omvendt, og derfor tror jeg også at det med at være de fattigste på vejen egentlig ikke var en hindring eller noget negativt nødvendigvis for os. Ellers var det ikke sikkert at jeg var taget på så ihærdig loppejagt hvis vi bare havde råd til at købe et lækkert skrivebord. Og det er bestemt heller ikke sikkert at vi var kommet på den sammensætning af arkivskabe (tip: de er meget billige på dba) og en Silvan DIY til garderoben. Alt i alt – vi blev godt tilfredse denne gang.

 • Reply
  anelagrahovic
  30. november -0001 at 0:00

  elsker skrivebordet!

 • Reply
  Caroline Skytte
  30. november -0001 at 0:00

  Hej Christine, synes virkelig du har en fed stil – både indretnings- og stilmæssigt. Det gule sæt du tit har på i nybyggerne, hvor er det fra? Er helt forelsket i det

 • Reply
  christinedelmar
  30. november -0001 at 0:00

  tusind tak, dejligt at høre

 • Reply
  christinedelmar
  30. november -0001 at 0:00

  Hej Caroline, tusind tak

 • Reply
  Sofie Jensen
  30. november -0001 at 0:00

  Jeg er helt vild med lampen i hjørnet over den sorte taburet i jeres kontor, og jeg ville rigtig gerne høre var den var fra. Venlig hilsen Sofie

 • Reply
  Sofie Jensen
  30. november -0001 at 0:00

  *høre hvor

 • Reply
  christinedelmar
  30. november -0001 at 0:00

  Hej Sofie

 • Reply
  Mille
  30. november -0001 at 0:00

  Så ærgerligt i ikke vandt. I har den fedeste stil. Hvor er bænken i jeres walkin fra?

 • Reply
  christinedelmar
  30. november -0001 at 0:00

  Det er en IKEA

Kommenter