Del 1: Lidt om at være i TV

9. april 2017
Det har virkelig været en rejse på godt at deltage i Nybyggerne. Vi har fået en oplevelse som man ikke kan købe for penge. Det er derfor det er et eventyr. Et eventyr får man ikke – det tager man på godt og ondt. Vi har lært en masse om håndværk som vi kan tage med videre ligegyldigt hvad. Vi har måske ikke lært så meget om hinanden – jo, at vi måske passer rigtig godt sammen og at vi kan klare alt hvis bare vi er sammen.

Det er skønt at mærke al den opbakning og kærlighed jeg føler på de sociale medier. Tænk sig at man kan få sådan nogle skønne relationer på tværs af skærme. Det er lidt mærkværdigt. Og så må jeg sige at det har kastet nogle vilde muligheder af sig. Det glæder jeg mig til at fortælle jer meget mere om efter finalen.

Til gengæld har eksponering også en bagside og det har helt sikkert givet mig noget mere kant. Eller hårdførhed. Og det tror jeg har været godt til mig, specielt fordi jeg altid er blevet meget påvirket af modstand – og måske har haft tendens til at tage alting meget personligt. Jeg er blevet kaldt mange grimme navne på de sociale medier af folk som ikke kender mig. Og ja, hvis man tjekker Twitter ud, er det bestemt heller ikke kun roser til min tøjstil – og én skriver ligefrem at den får ham til at ville stikke nåle i sit urinrør 😀 Det kunne jeg alligevel ikke lade være med at grine lidt af. Det er vildt den indflydelse man ligepludselig får. Tænk at man kan være så rasende fordi jeg har hat på i TV.

Jeg har virkelig også fundet ud af hvem der er mine rigtige venner i den her tid. Jeg er blevet bekræftet i af dem jeg (heldigvis) har tæt på mig og ses hyppigt med bakker mig op til fulde. De er altid positive og ligegyldigt hvilket rum vi har lavet synes de det er det mest fatastiske nogensinde. Og jeg ved jo godt, at det langt fra er sandt altid, men den stolthed de kan få mig til at føle er jeg evigt taknemmelig for. Og det vælter ind med søde beskeder fra bekendte jeg ikke har snakket med i flere år der rækker ud. Det er skønt og jeg bliver varm om hjertet hver gang nogen tager sig tid til at skrive til os.

Men man skal heller ikke fortglemme at der en præmie på 3 millioner kroner på højkant. Og der er mennesker i ens bekendtskabskreds der (måske) er misundelige. De ved bare ikke alt det vi har været igennem og hvor meget det har fyldt for os i snart 1 års tid. Jeg er faktisk ligeglad om mine venner bedre kan lide ét af de andre huse bedre. Vi synes jo også at de andre får lavet en masse skønne rum. Og det må andre altså også gerne synes. Jeg har dog oplevet at mennesker jeg har kaldt for venner tydeligt går ind og bakker op om de andre huse. Jeg synes virkelig det siger noget om deres karakter at de ikke kan onde at støtte op om mig til trods for forskellig stil. Men måske det bare er mig der er indrettet sådan, at jeg ønsker dem det bedste 🙂

 • Reply
  Sarah
  30. november -0001 at 0:00

  Hej med jer

 • Reply
  christinedelmar
  30. november -0001 at 0:00

  Hej Sarah. De er allerede solgt, desværre. Men vi ville heller ikke have råd alligevel, så det går nok

 • Reply
  Sarah
  30. november -0001 at 0:00

  WHAT?! Nej hvor strengt

 • Reply
  christinedelmar
  30. november -0001 at 0:00

  Det er Metronome der ejer alle tingene, det er dem der producerer programmet

Kommenter

This error message is only visible to WordPress admins