VIDEO: Om at være ny i blogland + det jeg skal holde foredag om!

5. april 2017

Jeg har sammen med Asight og Charlotte Caroline (du kan følge hendes blog her) taget en snak om hvad det betyder at begynde som blogger. Det er lidt i forlængelse af mit blogindlæg i søndags om kropsbevidsthed, som jeg har fået så dejlig respons på. Så tusind tak for det! Det er virkelig noget af det der gør at det er så pokkers fedt at have startet bloggen! Derudover løfter jeg også sløret for hvad det foredrag jeg sidder og skriver på nu kommer til at omhandle… Det hele er der kommen en lille video ud af som I kan se her.

Læg endelig en kommentar til hvad I synes om videoen 🙂

    Kommenter

    This error message is only visible to WordPress admins

    Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

    Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.