De populære øreringe

17. marts 2017

Trøje fra Mads Nørgaard (her), Øreringe fra Tassel Jewlery (her)

Hvad synes I om trenden med de lange og iøjnefaldende øreringe? Jo større, længere og mere specielle de kan blive – jo bedre. Jeg føler mig aldrig så komfortabel hvis jeg bliver for overdressed, så derfor synes jeg det er virkelig fint at dresse down med et helt casual outfit, her med de ikoniske striber fra Mads Nørgaard.

Jeg har haft en pænt presset uge, det er faktisk lang tid siden at jeg har haft så meget arbejde på programmet. Det er desværre også gået lidt ud over bloggen – som jeg ellers gerne vil lægge så meget energi i som overhovedet muligt. Det hele skulle dog gerne blive meget bedre i næste uge.

    Kommenter

    This error message is only visible to WordPress admins

    Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

    Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.