Det blå køkken

16. marts 2017

For pokker, jeg elsker at kigge billederne af vores køkken. Selvom vi ikke fik lavet så meget sylte og andre ting fra bunden i det køkken, så fungerede det helt optimalt alligevel. Det blev nemlig en samlingsplads hvor man kan sidde og hænge ud ved vores køkkenhalvø eller ‘jyllandsøen’ som jeg kaldte den. Vi gik all in på ambitionerne og lavede jo vejens absolut største køkken som skulle morterers og derudover lavede vi også en flisevæg. Jeg fatter stadig ikke at vi nåede i mål. Men det var første rum hvor vi havde sagt over i ‘sync’ altså interviewvognen at det her rum SKAL vi bare vinde. Det betyder bare så sindssygt meget for os med et skønt køkken.

Vores idéer omkring køkkenet hænger jo sammen med vores overordnede plan for stueetagen. Vi ville gerne have et køkken/alrum som fungerede som en form for lounge og man gad at hænge ud. Så køkkenet skulle være stort og rummeligt. Noget vi virkelig savner herhjemme i vores bette dværgkøkken – som Mikkel kalder det. Vi har ingen fryser eller plads… og fact er at vi får lavet alt for lidt mad i forhold til hvad vi egentlig gerne ville. Derfor skulle underetagen have god plads til køkken, bar, og en stor spisesplads. Og for det hele ikke skulle føles for snævert, valgte vi jo som sagt at rykke vores stue på 1. salen. Det kan du læse meget mere om her

For at gøre køkkenet personligt, synes jeg for første gang at det kunne være en god idé at lade Mikkels hobby – ølbrygning – fylde rigtig meget. Det ville give vores halvø et ekstra pift at vi kunne lave et fadølsanker og barstole. Som at besøge et af de populære steder i kødbyen. Det kan da kun blive en succes.

Mikkels ølbrygning skal jeg ikke gøre mig klog på. Ham og Jesper Meinby, som lige nu spiller håndbold i Paris kører det lille projekt. Man må sige at de virkelig vil det (taget afstanden i betragtning pt). Men jeg er vild med hobbyer. Jeg tror det gør noget rigtig sundt for mennesker. Så jeg lader dem bare… de kære drengebørn.

Narrj, jeg synes jo det er meget mere spændende med de karafler 😀 Jeg fik faktisk idéen fordi jeg med det velgørenhedsarbejde jeg laver pludselig var hjemme ved Lis Sørensen. I ved, sangerinde. Det lyder lidt random. Men hun er sådan et fantastisk menneske at hun i November donerede en hel koncert til det projekt som jeg også er frivillig i. Hun havde 3 lamper hængende som lignede karafler. Hun havde købt dem i en butik i København, men jeg tænkte straks. Det må man da kunne lave selv. Og jeg blev da klogere. Det er nemlig ikke sådan helt bare LIIIIGEEE at lave. Jeg fik dog købt nogle karafler som jeg ville tage med op til glamesteren. Han havde forberedt mig på at det kunne være at ingen af dem lykkedes. Også selvom de var ens nogle af dem. For alt glas er åbenbart unikt. Så jeg krydsede fingre for han skulle altså til at skære i 1000 krs meget stramt budget. Men skulle det gå galt, måtte vi jo finde nogle andre. Heldigvis lykkedes de alle 3 i første hug. Og jeg blev så sindssygt glade for dem. Synes det er så fedt når det lykkedes med en elegant og hjemmelavet ting.

 • Reply
  Catrine
  30. november -0001 at 0:00

  Det er bare et super lækkert køkken I har fået lavet Jer! Hepper på Jer hver onsdag og I får helt sikkert også min stemme til finalen – og med garanti også min kærestes

 • Reply
  christinedelmar
  30. november -0001 at 0:00

  Tusind tak Catrine! Det betyder bare vildt meget for os. Og jeg bliver dejligt stolt af at du kan lide det. Du må lige få overtalt ham kæresten til en stemme – vi har i hvert fald brug for al den opbakning vi kan få

 • Reply
  Catrine
  30. november -0001 at 0:00

  Tusinde tak for tilbagemelding! Skal nok få overtalt ham

 • Reply
  christinedelmar
  30. november -0001 at 0:00

  Sådan! Hotellet hedder SP34

 • Reply
  Mickala
  30. november -0001 at 0:00

  Jeg ELSKER jeres køkken! Jeg står selv og skal finde klinker/fliser til vores køkken og jeg er blevet lidt forelsket i dem i har brugt. Hvor er de fra og/eller hvad er målene på dem?

 • Reply
  christinedelmar
  30. november -0001 at 0:00

  Hej Mickala. Dejligt du kunne lide det

 • Reply
  Eva
  30. november -0001 at 0:00

  Hej Christine! Jeres køkken er så lækkert, elsker det! Hvor er barstolene fra?

 • Reply
  christinedelmar
  30. november -0001 at 0:00

  Hej Eva. Tusind tak

 • Reply
  Catrine
  30. november -0001 at 0:00

  Tak! Lige et sidste spørgsmål; hvor er cylinder vasen med køkkengrej fra?

 • Reply
  christinedelmar
  30. november -0001 at 0:00

  Det er fra søstrene grene

 • Reply
  Rikke
  30. november -0001 at 0:00

  Hej

 • Reply
  christinedelmar
  30. november -0001 at 0:00

  Hej Rikke. Jeg tror det er købt hos thorstein.dk

Kommenter