5 personlige spørgsmål

14. marts 2017

Jeg er stadig en lille ny mus i blogland. Og med en blog som kun er gået i én retning, må det være meget passende at give jer muligheden for at lære mig lidt bedre at kende. Jeg er så taknemmelig hver eneste dag fordi I vil læse med.

Det absolut sværeste ved at se Nybyggerne udsendelserne – er jo at det har byggeprocessen som det fremadskridende element. Og det er jo ret smart når det er et boligprogram 😉 Men jeg føler også at jeg er så meget mere end den del man ser i TV. Derfor slog jeg til formiddag et opslag op på Instagram for at få nogle inputs til hvad I godt kunne tænke jer at vide mere om. Det blev lidt en bladet landhandel og måske begyndelse på en føljeton. Så here goes… de første 5 personlige om mig.

1. Hvilken uddannelse har du?

Jeg har en bachelor i erhvervsøkonomi fra Aalborg Universitet. Og så valgte jeg en lidt utraditionel overbygning på CBS i København der hedder ‘Management of Creative Business Processes’ eller CBP. Det er en uddannelse der fokuserer på kreativitet og ledelse, eftersom kreativitet og udvikling kræver nogle helt andre forhold end det ellers brugte effektivitetsledelse. Det er således en uddannelse som skaber bindeled mellem kreativitetsparadigmet og det at drive en virksomhed. Det skal altid lyde lidt ekstra kompliceret på CBS. Så når folk spørger plejer jeg bare at sige at det er noget med at være leder i meget kreative brancher som musik, mode, film og TV.

2. Hvofor meldte I jer til Nybyggerne?

2016 var rigtig meget et år for mig, hvor jeg fulgte mit hjerte. Jeg blev færdig med min uddannelse på CBS, og i stedet for at køre med videre på karriereræset gjorde jeg måske noget utraditionelt. Jeg tog nemlig ud at sejle få dage efter jeg havde bestået min kandidateksamen. Det er det bedste jeg nogensinde har gjort og nød i fulde drag et par måneder på en båd midt i Stillehavet. Jeg sejlede med 6 andre danskere og brugte tiden på at lave bål på øde øer og dykke med flotte fisk og hajer. Da jeg kom hjem, begyndte jeg straks at arbejde frivilligt her i Aalborg for et socialt projekt, som ligger mit hjerte meget nært. Det er et projekt som hjælper mennesker med fysiske skader tilbage til livet. Så pyt med at man ikke tjener så mange penge, så der er jeg stadig. Men det var også derfor jeg hurtigt greb muligheden da jeg så castingopslaget for nybyggerne. Det var lige noget for Mikkel og jeg. Nu havde jeg lavet en masse ting alene, så vI trængte til et projekt vi kunne have sammen. Og det her var helt perfekt. En ferie og oplevelse man næppe ville kunne købe sig til. Og så var det her i Aalborg hvor vi i forvejen leder efter nyt sted at bo. Hvor heldige kunne man lige være?

3. Hvordan er det at se sig selv på TV?

Det er der rigtig mange som spørger om. Og det er lidt ligesom at se en kvalitets hjemmevideo. Vildt hyggeligt, at man har det som et minde om det eventyr vi var på. Derudover kan jeg heller ikke helt vænne mig til at andre jo også ser det. Så det er lidt tåkrummende (eller cringe!??) hver gang man siger eller gør noget pinligt. Jeg er stadig flov over at jeg ikke kunne lade være med at græde på TV. Host host, afsnit 2!!!!

4. Hvor shopper du?

Jeg har lidt forskellige yndlingssteder jeg altid holder øje med. Da jeg er til statement pieces er jeg ret stor fan af H&M for tiden. Der kan man få noget anderledes uden det koster en formue. Og derfor kan man bedre tage lidt chancer og købe noget som er lidt skævt. Derudover er jeg også ret fan af Filuca V vintage butikken her i Aalborg. Udover at de sælger kvalitets 2nd hand varer, så ryger der jævnligt også en masse udsalgsvarer over fra Filuca V i butikkken. Jeg var f.eks. så heldig at finde en af mine yndlings items en Stella McCartney sweater (ny) nedsat fra 4200 til 900 kr i sommers. Og så er jeg også ret fan af mærker som Monki, Urban Outfitters, Ganni, American Vintage, Kokoon og Acne.

5. Hvad drømmer du om?

Udover at vi selvfølgelig lige nu går og drømmer om et hus ude i Aalborg Ø, drømmer jeg om en dag at købe en lille båd som jeg kan sejle i sammen med Mikkel. Ture til Skærgården og rundt i Danmark om sommeren – og måske endda helt til stillehavet en dag. Og når vi får børn, skal de også være en del af det at gøre drømme til virkelighed. Jeg tror det vigtigste ikke er hvad vi drømmer om, men at vi husker at gøre noget ved dem 🙂

    Kommenter