All Denim

13. marts 2017

Jeans fra Monki, T-shirt Monki, Vintage skjorte fra Levis, Sneaks fra Tiger of Sweden

Jeg beklager den ucharmerende baggrund, det var lige hvad det kunne blive til. I dag er jeg hoppet i mine nye mommy jeans fra Monki som jeg købte sammen med LIv forleden. Jeg er ret vildt med all denim/Beverly Hills looket specielt her til foråret. Som nogen måske har opdaget på min Instagram, var jeg som sagt ude at spise brunch med Liv som vandt Den Store Bagedyst i 2015. Vi havde skrevet lidt sammen og besluttede at vi havde en del at snakke om og Liv tog derfor turen til Aalborg. Og rigtigt nok klikkede vi bare fra første sekund. Hun er det sødeste menneske og virkelig jysk – på den allerbedste måde. Vi havde selvfølgelig en del at snakke om qua vores lignende oplevelser med TV. Det var faktisk rigtig rart at snakke med én som havde været igennem ‘møllen’ og det med at folk lige pludselig har en mening om én og alt. Derudover er hun også sej Youtuber og blogger, så det var fedt at kunne få lidt sparring selvom det måske er i en lidt anden kategori end jeg har placeret mig selv i. Det betød også at vi endte med at tilbringe næsten hele dagen sammen. Men hvad er chancen lige for, at når man endelig hænger ud med en fra Bagedysten, at så er der ikke kage involveret…. hmm.. det må der rettes op på, Liv? 😉

Du kan finde hendes youtube kanal og se hendes vlog fra vores hygge-dag her . Rigtig god første-dag i ugen 🙂

Kommenter

This error message is only visible to WordPress admins