Denim playsuit

3. marts 2017

Playsuit fra Sea New York (Udsolgt)

Jeg har fået rigtig mange henvendelser angående min denim buksedragt som jeg hopper i til sidst i afsnit 4. Jeg fandt dragten sidste år i en velassorteret vintage tøjbutik i Aalborg sidste forår. Så den bliver nok ikke så nem at finde. Jeg har været vildt glad for sættet som er dejligt casual. Har dog også brugt det til en del sommerfester med disse fine plateausandaler fra Amust.

Eftersom det ikke lige er til at få fat i, har jeg brugt lidt tid på at finde nogle billige denim alternativer til jer.

1. (her), 2. (her), 3. (her), 4. (her), 5. (her), 6. (her)

Nu vil jeg en smut ud i byen inden jeg skal mødes med mine veninder senere til middag. Rigtig god weekend.

 • Reply
  Ida_kulle
  30. november -0001 at 0:00

  Hej Christine, i de fleste af afsnittene af nybyggerne ser man dig i et gul sæt? Jeg synes det er super fedt, så ville derfor hører hvor det var fra

 • Reply
  christinedelmar
  30. november -0001 at 0:00

  Hej Ida. Tusind tak

Kommenter

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.