Ugens små ting – Christine Delmar

Ugens små ting

28. februar 2017

Et lidt forsinket, men dog stadig et indlæg om hvad der sker i ugen. Det er absolut en af mine yndlingsindlæg hos andre bloggere. Det er simpelthen så fin en måde at få fortalt og flettet de små ting ind som måske ikke fortjener et helt blogindlæg, men i den grad afspejler mit liv og hverdag.

Med lidt tilløb til dette indlæg er ugen allerede brudt (for tiden flyver afsted, og døgnets timer synes mindre, men det er fedt!). Derfor har jeg allerede snublet over økologiske jordbær til 9 kr.

Det kom der den her lækre jordbærsaft ud af.

Opskriften er simpel :

3-4 bakker jordbær

200-300 g sukker (jeg holder igen, da jeg synes den nemt bliver for sød)

1 stang vanilje

3-4 dl vand

Det hele skal koges sammen til jordbærene er smattede. Måske 15-25 min. Derefter kan du hælde/presse saften igennem et viskestykke eller bruge en saftpresser.

Jeg kan godt lide at blande saften op med citrus danskvand. Det smager bare helt fantastisk af sommer, og så glemmer man et kort øjeblik at vinteren stadig står uden foran hoveddøren og kigger ind af postsprækken.

Her er hvad jeg ellers har planlagt i ugen:

1. Mikkel og jeg er inviteret hjem til mine forældre for at spise. Og drikke rødvin. Min mor har været i Norge for at arbejde. Min far kommer hjem fra arbejde i Tyskland. Og vi har bare været her i Aalborg. .

2. Vi skal se Nybyggerne! Vi ser selvfølgelig snigpræmierne og er mindst ligeså spændte på at se det som alle andre. Det er sjovt at se hvordan det hele er klippet sammen. Vi er vilde med programmet og det får os i dén grad til at smile og mindes vores oplevelse. Det er næsten som at se en virkelig lækker filmet hjemmevideo fra en virkelig hård ferie man engang var på 🙂

3. Jeg skal med mine veninder ud at spise fredag. De har børn, og det er sådan en ting som man planlægger nu, åbenbart. Jeg er ellers generelt meget spontan og ikke ret god til at planlægge aftaler. Men det gør vi altså nu. Mig og mine veninder.

4. Jeg skal til 1-års fødelsdag hos Alberte. Det er ikke hver dag man får en invitation fra sådan en lille én. Mon hendes forældre har hjulpet hende med at arrangere? Og hvad pokker giver man sådan en størrelse? Jeg er klart på udebane. HJÆLP!

5. Derudover har jeg et spændende møde, som jeg glæder mig til at jeg kan fortælle meget mere om. Det er virkelig gået hurtigt og over AL forventning med bloggen. Selvom det nærmest er kliché at operette en blog når man er kvinde mellem 18-35, så er jeg rørt over at I gider at læse med. Med helt røde kinder, kan jeg faktisk fortælle at I læser ligeså meget med på mine mode/livsstils indlæg. Det havde jeg ellers tænkt ville være den største udfordring ved at have deltaget i Nybyggerne! Vil det så kun være bolig-indlæg der har jeres interesse?….Åbenbart ikke. Jeg er glad. Sådan virkelig glad. Men nu spørger jeg alligevel, hvad kunne i egentlig godt tænke jer blogindlæg om? 🙂

    Kommenter