Trending…

27. februar 2017

1. (her), 2, (her ), 3. (her ), 4, (her), 5. (her ), 6. (her)

God formiddag! I reference til mit tidligere outfit med flæser, har jeg fundet lidt trendinspiration. Jeg er ramt af en kærligheds-pil og savner lidt nyt til garderoben. Derfor har jeg har fundet nogle fine items fra H&M som er til at komme i nærheden af… Udover at jeg allerede har nr. 3,jeg overvejer om jeg skal klikke nr. 2,4 og 5 hjem.

I dag har jeg lokket Mikkel til at sætte den sengehylde(med lampe!) op som vi selv lavede i går. Vi har lavet en lille diy-guide til vores Facebookside. Så jeg er super spændt på at se om den passer godt ind. Jeg regner med at jeg får den klippet her i eftermiddag. Har i lyst til at jeg laver et blogindlæg omkring den, eller er det mere en facebookside-ting? 🙂

Kommenter

This error message is only visible to WordPress admins