Loppeguld

23. februar 2017

1. (her), 2. (her), 3. (her), 4. (her)

I weekenden blev der afholdt Loppeguld i Aalborg. Som datter af en rigtig loppe-mor, var det ikke noget jeg kunne lade gå forbi min næse. Jeg er dog af en type som hellere vil købe end at sælge. Min mor til gengæld sælger ud af alt godt fra gemmeren. Hun nyder det virkelig  – tiden med hendes loppeveninder, de forbipasserende, men mest af alt tror jeg faktisk at den største tilfredsstillelse ligger i at tingene ikke bliver smidt ud, men at en anden finder en værdi i dem. Det kan jeg meget godt lide. Hun sælger derfor også altid kun ting til 10-20 kr, og ender oftest med lige akkurat at have tjent til at give pizza til aftensmad.

Denne gang til loppeguld var jeg afsted med en af mine veninder. Vi kunne jo have købt det hele. Der var virkelig mange cool ting. Dog i den lidt for dyre ende. Og så er det altså ærgerligt ikke at have en lomme fuld af guld. Men jeg endte da alligevel med at købe dette natbord med hjem. Er det ikke fint? Jeg ville rigtig gerne hvis jeg kunne finde en projektørlampe i genbrug. Lykkedes det ikke, har jeg fundet lidt inspiration til sengelamper. Hvilken kan I bedst lide?

    Kommenter

    This error message is only visible to WordPress admins