Det dufter lidt af jul…

9. november 2016

vintersofa3 vintersofa2 vintersofa vintersofa4

Sofa fra Bolia (her), Borde fra Bruunmunch (her), Puder og tæppe fra Aiayu (her) og lampe fra Gubi (her)

Nu er den første julestemning sneget sig ind i vores hjem. Derfor vil jeg starte med at vise stuen frem, som egentlig er et rum som vi aldrig sådan helt rigtigt har indrettet. Vores skønne sofa har vi haft i mange år nu, og har fulgt os siden vi havde en stor lejlighed i København. At den så er lidt for stor til rummet er en helt anden snak. Jeg synes noget af det sværeste at indrette har været stykket over sofaen. Det nemmeste ville jo helt klart være at begynde at samle en billedvæg – men jeg har altid synes at man bliver hurtigt træt af lidt ligegyldige plakater og hvorfor så hænge dem op? Det tager tid at samle til en god billedevæg – og kunst der betyder noget. Jeg har længe gået at med planer om at male væggen grå for at skabe lidt hyggestemning. Har i nogle gode idéer til hvad der skal ske?

 

 • Reply
  Lifestylebloggerne
  9. november 2016 at 15:45

  Hvor er jeres stue flot!!! <3

  • Reply
   christinedelmar
   10. november 2016 at 17:33

   Tusind tak :)))))

Kommenter