Den vildeste nyhed - nu sker det endelig... efter 1,5 år!

Sylvesters navnefest

Jeg er gået igang med at planlægge Sylvesters navnefest.

Som I kan regne ud, så skal han ikke døbes. Vi ikke er medlem af folkekirken mere, så det var et ganske naturlig valg. Mikkel valgte dog at blive døbt før sin konfirmation og Sylvester skal da have samme mulighed… men det skal være hans eget ønske, i så fald. Vi har fået gæstelisten ned på 55, så der bliver ikke plads til suppe-steg-is, men det bliver en mere uformel havefest for de nærmeste familie og venner (så kryds fingre for vejret). Jeg en masse gode idéer til festen, men det vil jeg samle i et andet indlæg når jeg har lidt mere styr på planlægningen.

Invitationerne er nu sendt ud. Sådan nogle i karton man kan finde i postkassen. Jeg elsker selv at få breve og nu hvor alt lander i e-boks. Er det alt for sjældent man får post. Men er så hyggeligt. Og da jeg ikke kunne finde nogle standard invitationer der faldt i min smag, så har jeg været en tur forbi Etsy.

De har så mange fine skabeloner, se bare her. Jeg gav 100,- kr for denne til Sylvester’s fest og fik den tilpasset begiveheden. Herefter videresendte jeg den til Vestre Kopi som printede 30 stk for 250,- kr. Det er klart et lidt dyrere alternativ end Facebook event-løsning, så derfor kørte vi også rundt og afleverede de invitationer vi kunne. Resten blev enten sendt som post eller som Pdf. fil.

3 kommentarer

  • Sidsel

    Det er nogle vildt fine invitationer! Jeg synes ikke, jeg kan se den skabelon, du har brugt derinde?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den vildeste nyhed - nu sker det endelig... efter 1,5 år!