Skal man fortælle sin arbejdsgiver at man er gravid?

Nyt sofabord med klinker

Så er der landet en slagerbutik i stuen. Vores nye sofabord er endelig kommet på plads i lejligheden. Og jeg knus-elsker havebordet. Klinkerne gør det praktisk og nemt at tørre af og rengøre og så er det ikke lige noget man kan gå ned og købe i en butik. Bordet det er lavet efter samme DIY-opskrift, som jeg brugte da jeg lavede vores havebord, sidste sommer.

Jeg ville gerne gentage succesen med et nyt sofabord.

Mikkel var dog lidt skeptisk overfor idéen, da bordet denne gang skulle stå indenfor og være en del af indretningen. Han synes nok i bund og grund at havebordet var for hjemmelavet – ujævnefliser ogfor tyk fuge. Det ser sjusket ud, men det var det bedste jeg kan formå. Så beslutningen om at få en professionel til at lave bordet, var nem. Det skulle laves ordentligt denne gang.

Bordet er lavet efter specialmål og det er blevet noget så smukt. Jeg indrømmer, at det er tydeligt at der har været en professionel over det. Men det er vel også forskellen på håndværk og hjemmelavet…

Der er dog en lille hage. For at få accepteret ordren, blev vi nødt til at bestille flere borde, så der kunne opnåes et omfang der gav mening både i tid og pris, at sætte i værk. Derfor har jeg sat det til salg på DBA, men skriv en mail til christine.delmar88@gmail.com, hvis du kunne være interesseret i et bord med målene L:120xB:60xH:45. 

6 kommentarer

 • frida

  Hej 🙂 Så fint bord! Hvordan ser benene ud, og har du mål på dem?
  Vh Frida

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • christinedelmar

   Det er ‘plader’og ikke ben, så bordet forsætter som det er på toppen. Målene står i teksten, kan ikke lige se dem her fra kommentarfeltet 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Såå fint et bord!😍 Men, den fine orange lænestol der er kommet med på billederne! Hvor er den fra??😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dina

  Har du et link til annoncen på DBA? Synes ikke jeg kan finde det derinde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skal man fortælle sin arbejdsgiver at man er gravid?