DIY: Nye spisebordsstole fra 80'erne

Vi skal have en….dreng/pige?

Faktisk anede jeg det allerede til 12-ugers scanning – kender i Nub-teorien? Men den holdte altså stik. Jeg kunne faktisk heller ikke forestille mig andet. Gerne med Mikkels højde og min spontanitet, hvis man må ønske sig noget.

Vi skal have en dreng.

Selvfølgelig er det en dreng. Faktisk var kønnet det eneste vi kunne se på scanningen helt tilbage i starten af december. Og der var ingen tvivl. Det hele er præcis som det skal være, så det er alt hvad vi kunne ønske os… en sund og rask baby.

Jeg har altid haft det på fornemmelsen, at jeg skulle have en dreng. Ja, sågar fik jeg det at vide til clairvoyant som 18-årig, hvis man altså tror på den slags. Men når alt kommer til alt, tror jeg vi er bedre drengeforældre end pigeforældre: Bevares, vi kunne nok også få en pige med samme væsen, og omvendt en dreng der er til ballet og indetid. Vi er dog klart bedst til at spille håndbold eller fodbold i haven og være sammen over nogle af de mange byggeprojekter vi har foran os i det nye hus.

Måske han allerhelst vil sidde inde og tegne eller læse. Det betyder ikke så meget. Vi tager ham som han er… Støtter og opmuntrer ham uanset. Det vigtigste for mig er, at han har lyst til at være sig selv.

2 kommentarer

 • Hvor dejligt – det bliver da helt sikkert spændende at se, hvad han gemmer på af sind, humor og interesser (:

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • christinedelmar

   Det bliver så fantastisk at skulle lære ham at kende. Vi glæder os og krydser fingre for at vi kan finde nogle interesser at dele med ham 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY: Nye spisebordsstole fra 80'erne