Status på huset?

Årets farve er ‘Havana’

Ved en tilfældighed læste jeg over dette indlæg fra Boligmagasinet i weekenden. Det var sidste nyt fra Formland – og dermed også fra Anette Eckmann, som jeg selv mødte på messen sidste år. Hun har for første gang i 25 år offentliggjort sin fornemmelse for årets nye “it”-farve…. dam, dam, dam…. Og det er tyrkis!

Det fik altså et smil frem på læben, for det er jo præcis sådan jeg har det med vores ‘Havana’-bord. Faktisk synes jeg KUN, at jeg sætter mere og mere pris på bordet. Jeg er blevet mere forelsket i det med tiden. Kan slet ikke vente til det kommer ned i vores hus og står. Aura, altså…

Det er to år siden vi lavede det. Måske, forud for sin tid, men nu er tyrkis så småt blevet lukket ind i de danske hjem. Jeg synes faktisk, at det var så fint udtalt af Anette Eckmann: “[…] måske er det et tegn på, at vi skal tage livet af det stringente og aflive den skandinaviske minimalisme”. Ej, men altså. Jeg er helt enig.

Faktisk kan populariteten også mærkes på bestillingerne på bordet. Så godt, at vores leverandør har svært ved at følge med. Det er jo et luksus-problem, men det giver desværre lige nu er ekstra leveringstid. Til gengæld så er der nogle spændende ting i støbeskeen – som jeg håber snart falder på plads, så jeg kan fortælle jer mere hvad der kommer til at ske. Det bliver i hvert fald et spændende efterår.

7 kommentarer

 • Nana

  Hvad materiale er bordpladen af og hvor kan det købes? 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • christinedelmar

   Det er keramisk og bordet kan købes i Brdr. Sørensen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er virkelig også et smukt og lækkert bord! Farven er bare spot on! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Hej Christine, fantastisk bord. Det kan ikke ses et sted i Kbh, vel? Var på ferie i Ålborg over sommeren, men der var der ingen udstillingsmodeller og kommer desværre ikke lige forbi 😬

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • christinedelmar

   Hej Lene
   Ja, alt har været udsolgt i sommers, sågar udstillingsmodellerne. Desværre. Der er lavet en plan for at få det til Sjælland, men lige nu er det desværre kun til salg i Aalborgbutikken. Beklager 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sine

  Hvor kan det smukke bord bestilles ? Og hvad er bordpladen laver af ? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status på huset?