Mine favoritter - til efteråret og på Instagram

Frederik IX Studios og endnu et iværksættereventyr

Indlægget indeholder smykker foræret i gave

smykkerSmykker fra Frederik IX Studios

Jeg omgiver mig i sandhed med ret så mange skønne og dygtige mennesker. Senest har min gode barndomsvenindes lillesøster, taget skridt som iværksætter med et nyt dansk smykkebrand. Det er ikke længe siden, jeg selv nedfældende ordene om mit eget eventyr fra TV-program til møbelbrand. Så det er med stolthed, at jeg vil dele lidt om endnu et iværksætter eventyr og det der nu er blevet til Frederik IX Studios

Louise, min venindes søster, er 26 år, og er opvokset kun et stenkast fra mig i Aalborg. Hun uddannet indkøber og har i mange år været en del af Bestseller koncernen. Sammen med sin kæreste, Jeppe, har de nu startet et smykkebrand, på baggrund af deres fascination af den danske Kong Frederik IX liv og værdier. Jeg har prikket lidt til Louise, og fået hende til at sætte et ord eller to på både virksomheden, men også om det at skridtet som iværksætter. 

frederik
Om smykkerne

Kong Frederik IX gjorde karriere i søværnet, og elskede livet til søs og blev tatoveret som en rigtig sømand. Det var helt uhørt, på den tid, og vidner om at Kong Frederik IX på mange måder var visionær og brød med normer. Han færdedes blandt alle mennesker – på barer i Nyhavn, hos stammer i Afrika og til royale fester i kongehuset. Kong Frederik IX blev kendt som folkets konge, og byggede bro fra fortid til nutid.

Smykkerneer håndlavede, og kun de bedste materialer er udvalgt. lle smykker er derfor lavet i 925 Sterling sølv og 14 karat guldbelægning. Alle vores sten har en unik historie og er nøje udvalgt, hvorfor vores natursten alle har hver deres unikke look. Jeg er specielt vild med den her ring og den her halskæde som jeg har fået af Louise i gave.

Det elegante og massive udtryk giver en tidsløshed, som ja – ligeledes er et smykkesortiment til både kvinder og mænd. Jeg er dog ikke sikker på jeg kan lokke Mikkel til at gå med ring – in another life, maybe.smykke2
Iværksætteri

Louise er vokset op i en familie med tradition for at drive selvstændig virksomhed, med en farfar der var møbel producent og en far der er fødevare eksportør, så dialogen ved middagsbordet har ofte drejet sig om nye produkter og markedsmuligheder.

– Tanken om at starte selvstændig virksomhed har været naturlig adfærd og en spirende tanke, som har vokset, mens jeg har arbejdet med ”Fashion” som indkøber i en af Danmarks store mode koncerner”. Jeg elsker nye udfordringer og at være min egen chef, derfor besluttede jeg mig for et år siden, at tiden fra tanke til handling var kommet – jeg skulle være iværksætter, og det skulle være noget som kunne udfordre mine kompetencer inden for design, personlig stil, kvalitet til en fornuftig pris. En forretning hvor jeg selv kan bestemme alt fra idé til færdigt produkt, og styre alle processer. Jeg har derfor de sidste 8 måneder opholdt mig i Sydøst Asien, hvor jeg har fundet nogle dygtige leverandører, og fået tingene sat på skinner, fortæller Louise da jeg snakker med hende om opstarten.

-Resultatet er blevet et nyt unisex smykke brand Frederik IX Studios, hvor jeg sammen med min kæreste Jeppe, hver eneste dag tænker ud af boksen, og udvikler på de mange idéer, som kommer både når jeg er vågen, og mens jeg drømmer om natten. Drømmen er, at Frederik IX Studios med tiden skal blive et anerkendt brand i hele verden og måske have flere produkt kategorier end smykker, siger Louise.

Jeg er spændt på forsat at følge med på sidelinjen. Det her er jo blot begyndelsen, på et eventyr. Det er jeg sikker på. Og mon ikke allerede, at Louise og Jeppe er helt afklaret omkring flere spændende planer og produkter i fremtiden.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine favoritter - til efteråret og på Instagram