Sandheden om at være blogger

Vores nybyggerbord er nu officelt lanceret

bord1bord2 bord3
Jeg vil gerne præsentere jer for ‘Havana’, som er det første design af vores møbelbrand Ibsen / Egetoft.

Jeg var inde i Brdr. Sørensen i Aalborg i dag, for at style og få de første billeder af bordet i butikken. Det er nemlig blevet lanceret i dag, og forhandles altså fra dags dato hos Brdr. Sørensen Concept i Aalborg og via deres webshop her. Alle henvendelser, skal derfor også rettes til dem.

Jeg havde virkelig ikke regnet med at det ville påvirke mig at se det inde i butikken – men jeg må indrømme – jeg er PISSE stolt over at vi har fået den bedste plads i vinduet inde i Aalborgs mest ekslusive – og servicemindede bolighus. Jeg niver lige mig selv en ekstra gang i armen i dag.

Den rå, eksklusive og dragende æstetik er en moderne fortolkning af et spisebord, der emmer af personlighed og giver hjemmet karakter. Designet forbinder fortid med nutid med det kobberirrede udtryk i et design, der kigger frem. På den slanke stålramme er den keramiske flise monteret i ét stykke. Bordet er håndlavet i Danmark, hvilket sammen med de mange varianter af bordpladen, gør hvert bord unikt. Bæredygtigheden er i højsæde, så kun kvalitetsmaterialer er valgt til at sikre en stærk konstruktion og livslang holdbarhed.

Bordet forhandles i to størrelser: D: 100 cm L: 200 cm x H: 74 cm og D: 100 cm L: 220 cm x H: 74 cm. Det kan dog bestilles i specialmål ved et yderligere tillæg, dog maksimalt: D: 120 cm L: 240 cm.

Håber I vil tage godt imod det!

ibsen-egetoft

8 kommentarer

 • Louise

  Kan bordet holde til at en (eller flere) af børnene kravler op og rundt på det? Hvor tyk er pladen? Og er den understøtter?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • christinedelmar

   Hej Louise,

   Bordet er solidt understøttet med 3 gennemgående stållægter, men det betyder ikke at det er uskadeligt. Jeg vil ikke anbefale at man hopper på det. Særligt ikke voksne. Bordet er designet som et spisebord og ikke aktivitetsbord.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Hej Christine. Hvorfor hedder jeres firma Ibsen/Egetoft? (En del Af navnet kan jeg jo godt regne ud men…)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg kan simpelthen ikk finde det på webshoppen. Kan det passe? Hvad koster det fine bord?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linea

  Det er simpelthen så flot. Hvis vi ikke lige havde købt nyt, dyrt plankebord, ville det klart være på min ønskeliste. Kan godt forstå, du er stolt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • christinedelmar

   Hej Linea, tusind tak! Hvor ærgerligt at det ikke lige kunne snige sig ind hos dig 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sandheden om at være blogger