Yndlings ferieoutfits

Vi skal flytte!

        Sponsoreret af Minimum
img_9481img_9521img_9527img_9530Sæt fra Minimum (her og her)

Som nogen af jer har opsnuset på Instagram, så er der en grund til at jeg er ved at rydde ud I mine ting. I er fandme hurtige til at lægge to og to sammen… haha… Men ja, vi flytter sgu fra vores elskede lejlighed her i Aalborg. Jeg har boet her i 5 år fordelt på to gange. Det er jo næsten hele mit voksne liv!!!! For jeg er jo kun 25 eller noget 😛

Den har bare været alt for lille lige siden vi overtog den – altså til to, men den er dejlig hyggelig, huslejen er god og så ligger den PERFEKT. Vi flytter faktisk allerede nu på søndag. Shit. Og lejligheden ligner noget der ikke er beboligt mere. Jeg er faktisk lige dele trist over det, og lige dele stresset med at få pakket alt  og gjort rent. Flytningen giver dog god anledning til at få styr på sine sager igen, så der kan blive plads til nyere ting, som bla. mit nye fine sæt fra Minimum. Jeg er sindssygt vild med sæt generelt, og så har jeg bare et eller andet for prikker og striber. Og selvom jeg har uendelig meget af det efterhånden. Men hey, jeg sætter i øvrigt stadig ud på @christinedelmarsalg, så hjælp mig gerne af med det hele inden søndag 😉

 

7 kommentarer

 • Kirsten

  Tillykke!! Det bliver fedt!
  Og nej du ligner altså ikke at du er gravid! Bare rolig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • christinedelmar

   hahaha, jeg værdsætter komplimentet 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laila

  Tillykke 🎊 hvornår har du termin

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Spændende 🙌 Hvor mon I skal flytte hen? 🏡

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Spændende. Hvor mon I skal flytte hen? 🏡

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yndlings ferieoutfits