Er jeg god nok som jeg er?

Planer for vores spisestue

droemmestue

Affiliated: Spisebord fra Wegner (her), Stol fra Wegner (her), Stol fra Muuto (her), Lampe fra Le Klint (her), Ur fra Arne Jacobsen (her), Plante fra Greenify (her), Poster fra Llew Mejia (her), Kaffekop fra Ceramic Japan (her), Lyseholder fra Aytm (her) og Termkande fra Stelton (her)

Jeg ville først og fremmest bare lige sige tak for engagementet i sidste indlæg. Jeg har virkelig fundet en hest igen, som er helt klar til at ridde videre ud i verden. Og jeg glæder mig til at dele endnu mere med jer – og som et tiltag – så vil jeg gerne dele mere interiør med jer.

Men sagen er jo lidt den, at vi aldrig rigtig er flyttet ind her i Aalborg. Da vi først flyttede hertil Aalborg var Mikkel håndboldspiller, og så ved man ikke rigtigt hvor længe man bliver et sted. Han havde skrevet under for én enkelt sæson og jeg var pendelende det første halve år mellem København og Aalborg. Da sæsonen var omme, havde Mikkel taget beslutningen om at stoppe sin håndboldkarriere for at kunne bruge tid på at tage sit studie.

Men så pludselig skulle vi også til at deltage i Nybyggerne. Og for at gøre en kort historie lang, ja så gad vi ikke rigtig gøre noget ved lejligheden før vi havde en afklaring på den saga. Derfor er vi ligeså stille gået i gang med at finde os til rette – måske lidt dumt når vi gerne vil købe en lejlighed. Derfor har vi også besluttet ikke at købe ind til den her lejlighed, men i stedet erhverve de ting vi drømmer om også selvom de ikke passer optimalt ind her.

Collagen er egentlig tænkt med udgangspunkt i vores fine grå og runde bord vi allerede har. Det kunne være en fin lille køkkenkrog hvor man kan spise morgenmad og croissanter eller måske endda en lille spisestue. Vi er på jagt efter spisestole, da dem vi har nu er et lån fra mine forældre. Så jeg kigger DBA igennem dagligt efter gode tilbud på stole. Det er helt klart en prioritet at have sit eget, nu vi nærmer os de 30. Haha.

 

4 kommentarer

 • Lone

  FEDT INDLÆG! tak for inspiration, godt gået Christine 👏🏻👏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • christinedelmar

   Weehuuu, tusind tak. Dejligt at du kunne finde lidt inspiration 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • ELSKER plakaten 😍 og så fedt du også vil dele interiør fra nu af #kæmpefanafdet ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • christinedelmar

   Wehuuu, dejligt du også synes at det er en god idé 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er jeg god nok som jeg er?