Lidt om vores fremtidsplaner

VLOG: Jeg skal holde foredrag

thumbnailFølg mig på Youtube

God eftermiddag piger. Jeg har brugt dagen på at klippe lidt sammen fra min dag i går hvor jeg skulle holde foredrag for Aalborg Kommune som et led i deres nye bæredygtige tiltag Grønt Aalborg. Jeg var vildt beæret over at de havde lyst til at bruge mig, så der var lidt ekstra sommerfugle i maven som i også kan fornemme i videoen. Jeg fortalte lidt om både hvad bæredygtighed betyder for mig, lidt om Nybyggerne og så gav jeg lidt nogle tips til hvordan man kan blive mere kreativ. Hvad synes I i øvrigt om mine vlogs? Er det for kedeligt? Eller har I det ligesom jeg – at det er lidt hyggeligt at følge med på sidelinjen. Let me know 😀

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt om vores fremtidsplaner