Wilderbeest Gatropub

Fødselsdagsweekend

billede2billede1 billede3T-shirt fra Ganni (her), Nederdel fra H&M (her)

Den her weekend har stået i fødselsdagens tegn, da både min mor og far havde fødselsdag. Så jeg var hoppet i dette outfit lørdag hvor de holdte det for familien med alt for god mad og i går aftes var Mikkel og jeg også ude at spise med mine forældre for at fejre min far. Årh.. vi har fået spist i weekenden…

Generelt er der et eller andet med datoer i vores familie – eller det bilder jeg mig selv ind. Min mor og far er lige gamle, eller min mor er jo så netop én dag ældre end min far. På min mors fødselsdag d. 13 har jeg også halvårs-fødelsdag. Og Mikkel er også født d. 13. Og så har mine forældre bryllupsdag på Mikkels fødselsdag. Er det et tilfælde det hele? E der lidt Zeitgeist over det eller er det bare mig der synes sådan noget er lidt underligt? Haha…

6 kommentarer

 • Anne T

  I min familie har vi noget med den 24. Vi er to der har fødselsdag den 24., min storebror og svigerinde har bryllupsdag den 24 og min far døde den 24. (ikke alt sammen samme måned, men alligevel).

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • christinedelmar

   Årh… så er det ikke bare mig… måske? Det er virkelig spøjst sådan noget!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Tillykke med dine forældre. Ja det er da et sjovt tilfælde med de datoer 😉 Min familie har også noget med tallet 13. 3 af mine 4 børn er født den 13.🙄… En i februar, en i oktober og en i december. Den sidste føler sig lidt han er udenfor, han er fra den 25. Oktober 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • christinedelmar

   Hej Jannie!
   Tusind tak.! Ej, men det er da også spøjst. Vi er også ret vilde med d. 13 i vores familie jo. Hehe… Min mor har altid sagt at det er held og ikke uheld med den dag 😉 Ja, det er ærgerligt man ikke lige kan flytte fødselsdag som man kan med navn 😉 Så var det hele da gået op i en højere enhed!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, jeg er helt med dig på den der! Det er jo for vildt med så mange sammenfald. Jeg har sådan en idé om, at min venindes forhold til hendes kæreste og mit til min hænger sammen. Vi blev kærester den samme dag, de to mænd har fødselsdag dagen efter hinanden, og så er de begge københavnere der faldt for fynboer. Det er så fjollet, men jeg har vitterligt aldrig kunnet slippe tanken 🙂

  Knus
  // http://www.moonlitmadness.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • christinedelmar

   haha, I know…. der er bare nogle gange hvor man tænker “kan det her virkelig være et tilfælde?”.. what to believe 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wilderbeest Gatropub