Del 1: Når den er gal med hovedet - hjernerystelse

Wilderbeest Gatropub

img_8265 burgerJeg har længe gået og driblet lidt med tanker omkring at lave lidt ‘i byen’ anbefalinger og anmeldelser af både alt fra genbrugs – og tøjbutikker til madsteder. Jeg kan se at kun omkring 17 % af mine læsere er fra Aalborg, så vil det være relevant at skrive om steder? Jeg bliver ofte spurgt til mine favoritsteder her i byen, så tænkte at jeg vill give det et skud. Så giv endelig feedback på dette indlæg.

Jeg har været et smut forbi Wilderbeest Gatropub med mine veninder. Jeg har længe gerne ville besøge stedet som efterhånden åbnede for et godt stykke tid siden. Men hver gang vi har prøvet at bestille bord – var der fuldt booket. Vi er så (desværre) også typerne der er virkelig dårlige til at planlægge og altid først finder ud af at vi vil ud at spise på selve dagen!!!! Anyways, så har Aalborg virkelig manglet en gastropub, men nu kan du altså bestille sliders i stride strømme. Og så serverer de specialøl, vin og lækre cocktails til maden.

Ud over lækre sliders og nogle hvedeøl, bestiller vi en masse dele mad – vi endte med både at bestille pommes frites, blomkålsfritter og søde kartofler. Social dining når det er bedst. Man kan virkelig mærke at folk hygger sig på stedet. Stemning er varm med rå vægge, afdæmpet belysning og sprossede vinduer de har lavet til borde (sådan noget lægger jeg jo mærke til!!!). Maden er også super lækker og jeg får klemt en ‘Mighty Duck Slider’ ned med andeconfit, rødkål og sennep. Helt perfekt. De andre fik dog anbefalet at vælge min. to sliders – det skulle gerne være nok til sådan nogle små damer. Pommes frites og søde kartofler er dejligt sprøde, men blomkålsfritterne i friture bliver for fedtede og tunge til min smag.

Det er i den grad mandemad som bliver serveret – det begreb har jeg egentlig aldrig forstået. For jeg er ikke salattypen og mindst ligeså sulten efter burgere, fritter og andet i den kategori som mænd er. Men jeg må indrømme at jeg savnede lidt syre eller friskt sidedish til det meget tunge friture mad. Wilderbeest Gastropub er dog et oplagt sted som jeg vil kunne slæbe Mikkel med hen. Og jeg priser dem for at turde at bevæge sig væk fra den klassiske Aalborg café-menu med en salat, lidt pasta og burgere. Jeg synes det er FANTASTISK at der åbner steder i Aalborg som er specialiseret inden for et koncept.

I kan finde pubben her

Østerbro 12
9000 Aalborg

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Del 1: Når den er gal med hovedet - hjernerystelse