Om fredagsreception, lørdagsekskursion og en stille søndag

Great news!

outfit1outfit3

Hat fra Meotine (lignende her), Trøje fra Stine Goya (her) og bukser fra Geztuz (her

Ja, den er god nok. Vi fik nemlig nogle ret gode nyheder i sidste uge og derfor var vi også ude at fejre det BIG TIME med venner i Aarhus i weekenden. Det har været skønt at få lidt medvind igen ovenpå ‘Nybyggerne’. VIRKELIG.

Mikkel blev nemlig for et stykke tid siden kontaktet af en headhunter og har gået til jobsamtaler de sidste par uger i tide og utide. I torsdags skulle han så til lønforhandling og har nu underskrevet kontrakt!! Så han har fået job. Og endda et rigtig godt et af slagsen. Her i Aalborg. Som ingeniør. Det er ret så vildt!!!! Han sidder lige nu og skriver sit kandidatprojekt færdigt, så derfor starter han først 1. August på sit nye job. Jeg er SÅ stolt og glad. Det lyder måske ikke af det vildeste at få sit første rigtige fuldtids voksenjob. Det bliver noget af en omvæltning med et 8-16 job herhjemme.

Men det kommer til at ændre vores muligheder og giver et dejligt skub til drømmene. For vi får nemlig begge økonomisk sikkerhed og kan muligvis snart låne penge i banken osv. Og ikke mindst giver det MIG mulighed for at kunne fortsætte og prøve den her blogger drøm af på trods af svingende (og lav) indkomst. Wuhuu…. Så jeg bliver hængende lidt endnu. Det er da en nyhed der vil noget 😉

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om fredagsreception, lørdagsekskursion og en stille søndag