Projekt home makeover pt. 1

Ready for that summer vacay!

skaermbillede-2017-05-04-kl-18-56-46

Swimsuit fra Lollys Laundry (her), Kimono fra Sissel Edelbo (her), Beach Shopper fra Tine K Home (her), Slippers fra D (her), Sunnies fra Wildfox (ligende her) og lip gloss fra Mac (her) 

Vi har faktisk allerede bestilt sommerferie – eller det vil sige… det er blevet gjort for os. Vi skal nemlig med min familie afsted i juli. Og så har vi planer om at se om vi ikke kan få presset endnu en uge ind med nogle venner. Derfor er mit hoved også så småt begyndt at omfavne sommervibes og jeg har jeg lavet denne lille sommer-collage. Jeg har faktisk allerede anskaffet mig badedragten og shopperen, for synes altid de fede bikinier bliver udsolgt inden sommeren! Og så er jeg generelt skiftet fra bikinis til badedragter – mest fordi jeg også synes at de er super klædelig som top til et par jeans. Hvad er I mest til?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Projekt home makeover pt. 1