Nu skal det være slut!

Forår og denim

mig1   mig4mig2Tshrit fra Mads Nørgaard (her), Nederdel fra Mads Nørgaard (her), Sneaks fra Nike (her

Jeg må indrømme at jeg sov længe i morges, så dagen er lidt forskudt for mig i dag. Haha. Jeg har virkelig haft meget om ørerne, og der sker SÅ meget. Og gudskelov er alt positivt – og sjovt. Men skal lige vænne mig til at jeg har fået lange to-do lister.! Er det noget med at gode ting kommer til dem som venter?? Det er som om at alting alligevel på en eller anden måde har vendt efter vi mistede væres kære blå hus. Anyways, så har vi faktisk en rigtig god nyhed og derfor skal vi til Aarhus med nogle vennepar og fejre det på St. Pauls Apothek i weekenden. Jeg har faktisk aldrig været ude at spise i Århus, hver tur ender altid nede ved åen på en eller anden café. Er der mon nogen som kan anbefale St. Pauls? Jeg glæder mig! Så med sol over Aalborg begav jeg mig derfor også ud under den blå himmel med en is, godt humør og iført mit nye sæt fra Mads Nørgaard som jeg fandt i Butik Blossom. Jeg synes det er så fint og forårsagtigt.

 

2 kommentarer

 • Stine

  St. Pauls er fantastisk. En 7 retters med deres cocktails der passer der til, så bliver det ikke bedre 😀😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • christinedelmar

   Uhjj, ej jeg glæder mig til at prøve det nu 😀 😀 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu skal det være slut!