Jeg er flyttet!

Ganni late-night-shopping med op til -50%!

  1. skaermbillede-2017-05-01-kl-21-11-56(her), 2. (her), 3. (her), 4. (her), 5. (her), 6. (her), 7. (her), 8. (her), 9. (her), 10. (her)

I kender jo min Ganni beundring, så vil jeg bare lige fortælle at Boozt kører med en vanvittig nedsættelse på bl.a. Ganni med op til 50% kun i dag! Så skynd jer at klikke det hjem, det går vidst pænt stærkt med størrelserne derinde lige nu 🙂

Her er i hvert fald nogle af mine favoritter lige nu til inspiration! HUSK AT ANVENDE KODEN EXTRA15 for at få yderligere 15% fratrukket ved kassen! Det gælder altså alle varer! (min. ordre over 499,-)

<a href=”https://www.bloglovin.com/blog/18503473/?claim=dghh6etea42″>Follow my blog with Bloglovin</a>

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er flyttet!