Hvordan er det så at tabe?

Lately…

Tshirt fra Ganni (her), Jeans fra Monki (her)

Jeg har mega dårlig samvittighed over at jeg ikke lige har haft tid til at tjekke ind her i weekenden før nu. Tiden har virkelig ikke været til det og jeg har lavet 10.000 ting. Men det er travlt på den super dejlige måde. Så jeg vil egentlig lige gøre status over hvad der er sket de sidste par dage:

– Bloggen slog rekord i torsdags.! Wow – det er jo for sindssygt at så mange læser med efterhånden!! Jeg er mega taknemmelig.

– Jeg holdte mit første foredrag i Brdr. Sørensen i Aalborg om kreativitet og boligindretning. Det var lidt hyggeligt da butikken faktisk ligger i samme baggård som os stort set. Jeg tror faktisk at det gik godt selvom det var første gang. Mikkel var også med, så det var dejligt at have lidt støtte ved sin side.. Det tog lige det værste nervøsitet 😉

– Jeg er blevet klippet og fået lysnet håret lidt. Så nu føler jeg mig som en lille sommerpige 🙂

– Været ude i Shoppen Aalborg for at dække et bord i Bahne. Det var en rigtig sjov udfordring, og jeg blev ret tilfreds med resultatet. Specielt er jeg ret vild med vasen som Stine Goya har lavet i samarbejde med Kähler.

– Været ude at spise på Nam med mine veninder – og ja, det blev til en bytur også. Jeg var hjemme kl. 7 om morgenen, det sker virkelig sjældent. Men hold nu op jeg er blevet gammel og var nærmest ved at dø i går. Jeg drikker ALDRIG igen! 😉

– Været til familiefødselsdag ovenpå en bytur. Så jeg trak børnekortet og underholdte de små på sofaen det meste af tiden.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvordan er det så at tabe?