My floral addiction

Kimono og to-do lister

Kimono fra Sisseledelbo (ligende her)

Det blev lige en lidt senere in-checkning end planlagt. Min dag skulle egentlig stå i bloggens tegn, men de småting jeg skulle ordne på to-do listen tog pludselig om sig. Kender i det?? Haha…

Her er så lidt af det min dag har stået på i stedet:

– MIN BLOG FLYTTER for jeg har indsendt min kontrakt med et andet netværk i dag!

– Svaret på en masse mails og planlagt en masse fremtidige møder.

– Spist frokost på bådhavnen med Mikkel på Kystens Perle… Total favoritsted! Jeg fik pariserbøf.. mhhh…

– Sendt en masse pakker – alt det tøj og fine sager i har købt på min salgsside på Instagram @christinedelmarsalg.

– Skudt disse outfit billeder imens der blæser en pelikan (note! bliv bedre til at planlægge hvornår du skyder outfits, så du ikke er afhængig af usandsynligt dårligt vejr)

– Købt barselsgave til vores gode venner som fik en søn i fredags. Jeg købte en rangle fra Kongessløjd der er formet som en hammer. Hvor perfekt er det ikke lige når det er fra os? Den kunne jeg ikke stå for.

– Blevet max. skruk efter jeg har holdt Valter for første gang. Duften og blødhedsfaktoren hos en nyfødt er noget nær det bedste i verden!

– Kom 15 min for sent(glemt) til et møde der hvor jeg er frivillig. Flot, Chirstine. Vi er nemlig ved at planlægge en velgørenhedskoncert d. 19 maj her i Aalborg på Studenterhuset. I kan finde billetterne her, hvor pengene går ubeskåret til at hjælpe de fysisk skadet i projektet tilbage til livet igen.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My floral addiction