Skarpt på bæredygtighed og fashion

My floral addiction

1. (her), 2. (her), 3. (her), 4. (her), 5. (her), 6. (her), 7. (her), 8. (her)

Jeg er virkelig kommet i forårsstemning, og selvfølgelig er det blomsterprintet der hitter for tiden. Her er lidt inspiration til nogle fine items som ville være så fine her i forårsvejret. Too much – naaah. Jeg er sikker på i får et dagens outfit her i ugen med MASSER af blomster 😉 Og så vil jeg bare lige tippe om at Ganni items samt min nyligt købte capella mesh kjole også er sat ned med 20% i dag hos Boozt.com med koden NOW20. Du kan finde kjolen på tilbud lige her. Rigtig god søndag piger 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skarpt på bæredygtighed og fashion