That Ganni dress

To forskellige stylinger af Ganni Capella Mesh Dress

Sporty outfit

1. Sweatshirt fra Mads Nørgaard (her), 2. Øreringe fra Pico (her), 3. Strømper fra Stine Goya (her), 4. Sneaks fra Nike (her)

Aften outfit

6. Solbrille fra Ganni (her), 7. Taske fra Closed (her), 8. Pullover fra Ganni (her), 9. Slippers fra Next (her)

Jeg har lavet en collage hvor jeg har sammensat to måder at style den fine kjole fra Ganni, som du kan finde (her). Det første outfit er en sporty udgave som dresser kjolen lidt ned, så den nemt kan bruges til hverdag. Jeg er ret vild med sweatshirten fra Mads Nørgaard, og den vil gå perfekt sammen med mine Stine Goya strømper. Derudover har jeg også fundet lidt items til det perfekte aften outfit, og er måske lidt mere stilligt. De små detaler som slippers giver kjolen et lidt mere aftenlook. Og så kan kjolen jo snildt bruges på med lækker strik udenover når aftenkulde trænger sig på.

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

That Ganni dress