Den her serie må du se

That Ganni dress

Kjole fra Ganni (her ), Trøje fra Stella McCartney, Sko fra Nike (ligende her)

Jeg har ledt med lys og lygte efter nederdelen fra Ganni i samme stof. Og måtte desværre sande at den akkurat var blevet totalt udsolgt over alt. Øv. Så derfor endte jeg med denne fine kjole, som med lidt god vilje også kan fungere som nederdelserstatning. Haha.

Generelt har det været to lidt skøre dage. Indlægget i søndags om forsider og bagsider ved at være med i Nybyggerne blev det mest læste indlæg nogensinde – by far. Det betød også at både Her&Nu (Realityportalen) og BT lige pludselig bragte det som en historie. Så indlægget blev lidt af en revival i går. Og det endte faktisk med at jeg i aftes modtog en officiel undskyldning på mail fra ham som havde lavet den tweet jeg havde refereret til i indlægget. Det havde jeg ikke lige regnet med. Han skrev at han er frygtlig ked af det, og jo ikke tænkte over at der var en rigtig person i den anden ende. Selvfølgelig ville han aldrig sige sådan nogle ting til en person i virkeligheden. Og det er jo netop også dét der er et problemet med adfærd på SoMe hvis I spørger mig. 

3 kommentarer

 • Kate

  Tak for svar – Jeg var lidt bange for at min kommentar kunne læses som at jeg ikke syntes at i “fortjente” huset. Det syntes jeg selvfølgelig at i gør! Jeg krydser fingre for at huset bliver jeres!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Kate. Jeg synes faktisk det er et meget relevant spørgsmål! Og for at være helt ærlig havde vi ikke meldt os til nybyggerne hvis ikke det var i Aalborg. Det er her vi begge to er født og opvokset. Og også derfor vi flyttede tilbage for et par år siden! Det ville jo være en drøm for os at vinde et hus her i byen som vi selv har bygget. Så vi har heldigvis familie, venner og job/studie så det er ret naturligt for os at blive her om vi vinder eller ej. Men vi håber da på at kunne flytte i huset da vi ikke harhar midler til at købe noget selv da Mikkel er på SU og jeg selv arbejdsløs/arbejder frivilligt i her i Aalborg. Og så har jeg bloggen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kate

  Hej! Lige helt off topic, men nu har jeg tænkt over det længe og nu er jeg altså godt nysgerrig. Jeg har fulgt med i Nybyggerne og på trods af at jeg ville ønske at i alle fik hver jeres hus, så er der jo kun ét par som vinder. Min stemme vakler mellem jer og et andet par. Jeg syntes at i har lavet vildt fine løsninger, men hvordan ser det ud med jeres fremtid i huset? Det virker til at i er meget eventyrslystne – hvilket der jo slet ikke er noget galt med – men ser i en fremtid hvor i vil bo i Aalborg Ø i mange år fremover? Eller har i drømme om at bo andre steder enten i udlandet eller danmark? Jeg ved godt at det ikke dét man skal stemme udfra, men jeg er nysgerrig

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den her serie må du se