Del 1: Lidt om at være i TV

Den her serie må du se

Ja, det er højest sandsynligt mega kliché at anbefale en serie som så mange allerede er hoppet med på. Men hvis du ikke har fået øjene op for det, så er det altså nu. For i dag starter sæson 4. Det kan godt være jeg nærmer mig de 30, men den her serie er altså for alle. Den er SÅ drittkul og jeg er helt oppe at køre over sæsonstart. Jeg kødder ikke, men jeg har altså glædet mig til denne dag i flere måneder……. Det er helt serr!!!

Skam en serie som du kan følge med i dagligt, og så bliver der offentliggjort alle mulige andre små ledetråde på NRK P3. De har virkelig formået at understøtte serien med alt fra billeder, klip, til ‘SMS’er’ og sågar alle de fiktive hovedpersoner i serien Instagram-profiler som man kan følge. Oh yes, det er virkelig et helt lille univers.

Jeg fik den anbefalet serien under optagelserne til *Nybyggerne’, men ærlig talt havde jeg ikke tid til at se den der. Da jeg så lå på langs i de 2 uger efter optagelserne med sygdom binge watchede jeg de første to sæsoner på et par dage. Og så var jeg ligesom klar til at følge med i sæson 3 dagligt da den startede…. Og det blev virkelig mit daglige kick at se dagens klip. For ugens klip samles i et enkelt afsnit – og det bliver altså sendt hver søndag lader jeg mig fortælle når de har fået dem tekstet.

Serien handler om en gruppe unge nordmænd der går i gymnasiet. Hver sæson har én ny hovedperson man følger. Sæson 1 og 2 tager udgangspunkt i pigegruppen. Sæson 3 har drengegruppen i fokus. Hvis I spørger mig så er sæson 2 den bedste. Jeg havde helt klart håbet på en sæson 4 med Vilde som hovedperson. Men nu er det altså blevet Sana. I kan se serien via linket her

Her er et lille overblik over sæsonerne:

Sæson 1 handler om utroskab

Sæson 2 handler om forelskelse

Sæson 3 handler om at springe ud

Sæson 4 handler om at været spliitet mellem islamiske og norske værdier

Hvordan tror I den nye sæson kommer til udspille sig?

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Del 1: Lidt om at være i TV