Små ting

Yndlings skjorten

Skjorte fra Zara, Jeans fra Monki, Sneaks fra Nike (ligende her)

Den her skjorte er helt klart en af mine favoritter i garderoben. Den har efterhånden en del år på bagen, men det er som om den bare fungerer til alt. Helt perfekt til en aften i byen, og så giver den et ellers ret sporty outfit som her et feminint touch. Og det kunne sådan en casual lady som mig godt trænge til nogle gange 😉 Derudover er jeg bare i mega shoppe humør for tiden, ved ikke om det er skiftet til forår eller om SP17 kollektionener som virkelig rammer plet i år. Er VILD med mange af tingene fra H&M, Monki, Ganni og Weekday. Er det mon kun mig der har det sådan lige nu??? Derfor har jeg også sat lidt af mit tøj til salg på min Instagram salgsprofil @christinedelmar, for at skabe lidt plads (og penge) til lidt nyt i garderoben!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Små ting