Det blå wellness rum

Små ting

Trøje fra H&M, bukser fra Rabens Saloner (her), Jakke fra Levi’s

Denne uge har været rigtig god, og alligevel er jeg begyndt og få gevaldigt ondt i maven. Finalen i Nybyggerne nærmer sig, og selvom jeg ikke har de store forventninger, er der bare en masse følelser forbundet med disse dage. VI skal bl.a. ud i huset igen for første gang siden optagelserne om 1 ugen og gøre klar til åbent hus. Derfor har jeg lavet en lille liste over ugen for at huske på de små omend gode ting.

Skønheden og udyret…. jeg havde en eftermiddags biografdate med min veninde. Det er simpelthen så hyggeligt at være afsted på dét tidspunkt. Der er ingen mennesker, og er man heldig har man salen for sig selv (sådan er det her i Aalborg i hvert fald). Absolut en rigtig god tøsefilm.

Foråret… jeg er for alvor begyndt at nyde det gode vejr. Jeg har lyst til at gå ture, og jeg nyder det virkeligt. Forleden gik jeg en lang aftentur langs havnen og i går gik jeg hjem til mine forældre gennem skoven.

Aftensmad på VACA og Paradis Is… Mikkel og jeg gik en tur ned i byen for at spise i mandags. Vi strøj forbi den nye VACA butik der er åbent på Boulevarden, så der satte vi os selvfølgelig ind for at spise. Det blev til 3 færdiglavede tacos og en cola for mit vedkommende. Mexicansk må på listen over livretter. På vej hjem slog vi forbi Paradis is og det blev til den obligatoriske kugle med lakrids. Det er seriøst det bedste ved at sommeren nærmer sig.

Jeg har malet stuen gul.… stuen har fået sig en lille make-over. Og jeg bliver i så godt humør af at kigge på den nye væg. Det er seriøst den bedste beslutning. Mikkel synes det er grimt, men satser på han nok skal blive glad for sommer-væggen 🙂

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det blå wellness rum