Gør-det-selv entrémøbel

VIDEO: Om at være ny i blogland + det jeg skal holde foredag om!

Jeg har sammen med Asight og Charlotte Caroline (du kan følge hendes blog her) taget en snak om hvad det betyder at begynde som blogger. Det er lidt i forlængelse af mit blogindlæg i søndags om kropsbevidsthed, som jeg har fået så dejlig respons på. Så tusind tak for det! Det er virkelig noget af det der gør at det er så pokkers fedt at have startet bloggen! Derudover løfter jeg også sløret for hvad det foredrag jeg sidder og skriver på nu kommer til at omhandle… Det hele er der kommen en lille video ud af som I kan se her.

Læg endelig en kommentar til hvad I synes om videoen 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gør-det-selv entrémøbel