Solbrille inspo

Leopard and fries

Jakke fra By Malene Birger, T-shirt fra Ganni (her)

Jeg havde virkelig en god weekend, og kan mærke at det smitter langt ind i ugen. Planen var at slappe helt af, men på en eller anden måde endte jeg med at arbejde alligevel. Jeg har følt mig meget mere inspireret end jeg plejer og fik lavet alt muligt på ingen tid. Det er virkelig fedt når det er lysten der driver værker og man ikke føler sig ‘tvunget’ til at gøre noget. Det gode ved at være freelance er bestemt at man har fuld kontrol over ens skema. Man kan sove til man vågner. Drikke kaffe i tiden og utide. Det var jo også derfor jeg tog den beslutning i sin tid. Det farlige er bare at jeg ofte ender med at arbejde heeeeele dagen. Altså indtil 22-23 tiden-ish. Måske jeg skulle til at blive bedre til at planlægge hvornår jeg skal holde fri. Det virker helt opkvikkende og jeg får faktisk arbejdet mere end når jeg har planlagt at arbejde. Hvilken ironi. Anyways, så driller vejret og overgangen fra vinter til forår kan godt være lidt forvirrende. Jeg havde jo faktisk pakket mine frakker væk…. typisk!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Solbrille inspo