Når vægten kommer i fokus...

Solbrille inspo

1. (her), 2. (her), 3. (her), 4. (her), 5. (her), 6. (her)

Med et lækkert forår som står for døren er det nærliggende at finde sine solbriller frem – med mindre man selvfølgelig er blogger og bruger det året rundt 😉 Jeg har fundet et par stykker i den billige prisklasse som jeg godt kunne tænke mig… jeg mangler seriøst et par eller to der KLÆDER MIG. Jeg har virkelig stået sidst i køen da Gud uddelte solbrille-ansigter, så det er altid en kamp for mig at finde nogle. Jeg er generelt ret vild med skildpadde stel, for de står lidt blødere til det lyse hår. Derudover er jeg også på jagt efter nogle fine hvide ovale briller.

I må super gerne linke i en kommentar hvis I har fundet nogle fede solbriller her til sommer til en god pris.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når vægten kommer i fokus...